50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Купа
GSL
Gosselies Sports
- - 7 авг 2022 17:00h 7th Aug 2022
Anderlues
ARLU
Домакин
Равен
Гост

Gosselies Sports vs Anderlues live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
Gosselies Sports - Anderlues

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
14/08/22CUP Gosselies Sports
1 - 2
Wezel
07/08/22CUP Gosselies Sports 19:00 Anderlues
30/07/22CUP Villers-La-Ville
0 - 1
Gosselies Sports
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
07/08/22CUP Gosselies Sports 19:00 Anderlues
31/07/22CUP Anderlues 19:00 Rapid Symphorinois II

Мач Превю

Gosselies Sports ще се изправи срещу отбора на Anderlues в мач от Купа сезон 2023/2024. Началото на двубоя между Gosselies Sports и Anderlues е насрочено за 07 August 2022 от 05:00ч. Мачът ще се играе на Stade Bardet в Gosselies.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Gosselies Sports и Anderlues в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Gosselies Sports и Anderlues в този мач.

В последните 10 мача на Gosselies Sports във всички турнири, тимът записа победи в 1 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за Anderlues в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 1 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Gosselies Sports бележи средно по 0.2 гола на мач. Статистиката от резултатите на Anderlues сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

Gosselies Sports vs Anderlues Head-to-head

Head to Head статистиката на Gosselies Sports срещу Anderlues показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Gosselies Sports в тези мачове е 0, докато Anderlues е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Gosselies Sports - Anderlues Livestream

За да гледате Gosselies Sports срещу Anderlues на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Gosselies Sports срещу Anderlues на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи