50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Петър П. пита: Как да намеря букмейкър със завишени коефициенти?

Поредният въпрос в рубриката „Попитай експерт“ гласи: „Как най-бързо да намеря кой букмейкър предлага завишени коефициенти за мача довечера?„. Зададен от Петър П. и в следващите редове ще намерим отговора му.

Завишените коефициенти са вид оферта или предложение, което вече се среща в сайтовете на различни онлайн букмейкъри. Самите коефициенти се определят от специални трейдъри, които така оформят стойностите, че букмейкърите си запазват определен процент от всеки пазар, което се нарича маржин. Чрез него сайтовете за залози си гарантират, че няма да са на загуба както и да приключи мача.

При завишените коефициенти има увеличение на стойностите и понижаване на т.нар. маржин процент или напълното му изключване. Повече за тях може да прочетете в нашето ръководство за видове коефициенти и начини на изчисляването им. Колкото до завишените коефициенти, те се предлагат в различни варианти и се срещат под различни наименования, например:

  • Завишени коефициенти
  • Коефициенти с 0% марж
  • MEGABOOST
  • SuperBoost

Без значение как са наречени, те предлагат топ ставки за избрани събития. Имайте предвид, че завишените коефициенти не са налични за всички мачове и спортове, но за най-популярните срещи са достъпни. Обикновено се предлагат за пазара Краен резултат, но някои букмейкъри ги използват и за комбинирани маркети.

Финално ще отбележа, че топ букмейкърите в България, които към този момент предлага завишени коефициент, са:

След като сте наясно кои са водещите сайтове за залози със завишени коефициенти, имате опорна точка да проверите точно тях и така най-бързо да откриете завишен коефициент за избрания от вас мач.

vs live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
-

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Мачове на отборите

СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор

Мач Превю

ще се изправи срещу отбора на в мач от сезон /1. Началото на двубоя между и е насрочено за 01 January 1970 от 12:00ч.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за и в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на и в този мач.

В последните 10 мача на във всички турнири, тимът записа победи в 0 от срещите и загуби 0.

Статистиката за в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че бележи средно по 0.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

vs Head-to-head

Head to Head статистиката на срещу показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за в тези мачове е 0, докато е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

Факти за мача

    - Livestream

    За да гледате срещу на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

    Гледай На Живо

    Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

    Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на срещу на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

    ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
    300лв СПОРТ бонусВземи
    50 Безплатни ВръткиВземи