DEF
Дефенса и Хустисия
Завършил2 : 2
2nd Nov 2023
Расинг Клуб
RAC

Дефенса и Хустисия - Расинг Клуб статистика от мача

7
8
5
6
16
19
4
5
11
14
5
5
11
6
9
5
41%
59%
6
5
348
502
258
415
74%
83%

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Дефенса и Хустисия 9 голове
VS
Расинг Клуб 10 голове
0%
80%
20%
0 победи
4 равенства
1 победи
  • 02-11-23Дефенса и Хустисия2 : 2Расинг Клуб
  • 28-05-23Дефенса и Хустисия1 : 1Расинг Клуб
  • 06-10-22Дефенса и Хустисия3 : 3Расинг Клуб
  • 18-02-22Дефенса и Хустисия2 : 2Расинг Клуб
  • 30-10-21Расинг Клуб1 : 2Дефенса и Хустисия

Състави

Дефенса и ХустисияJ. Vaccari
Расинг КлубS. Grazzini
4-2-3-1
Enrique Bologna
E. Bologna 23
Agustin Sant'Anna
A. Sant'Anna 32
Julián Malatini
J. Malatini 2
Tomás Cardona
T. Cardona 25
Darío Cáceres
D. Cáceres 26
Nicolás Tripichio
N. Tripichio 4
Alexis Soto
A. Soto 3
Santiago Solari
S. Solari 27
Rodrigo Bogarín
R. Bogarín 10
Gastón Togni
G. Togni 11
Lucas Pratto
L. Pratto 18
4-2-3-1
Roger Martínez
R. Martínez 10
Agustín Almendra
A. Almendra 22
Gabriel Hauche
G. Hauche 7
Baltasar Rodriguez
B. Rodriguez 37
Juan Nardoni
J. Nardoni 5
Aníbal Moreno
A. Moreno 29
Facundo Mura
F. Mura 34
Leonardo Sigali
L. Sigali 30
Gonzalo Piovi
G. Piovi 33
Gabriel Rojas
G. Rojas 3
Gabriel Arias
G. Arias 21

Мачове на отборите

Мач Превю

Дефенса и Хустисия ще се изправи срещу отбора на Расинг Клуб в мач от сезон /1. Началото на двубоя между Дефенса и Хустисия и Расинг Клуб е насрочено за 02 November 2023 от 01:00ч. Мачът ще се играе на Estadio Norberto Tito Tomaghello в Florencio Varela, Provincia de Buenos Aires.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Дефенса и Хустисия и Расинг Клуб в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Дефенса и Хустисия и Расинг Клуб в този мач.

В последните 10 мача на Дефенса и Хустисия във всички турнири, тимът записа победи в 2 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Расинг Клуб в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 6, равенства 4 и загуби 0. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Дефенса и Хустисия бележи средно по 0.7 гола на мач. Статистиката от резултатите на Расинг Клуб сочи, че тимът постига средно по 2.0 гола на мач.

Дефенса и Хустисия vs Расинг Клуб Head-to-head

Head to Head статистиката на Дефенса и Хустисия срещу Расинг Клуб показва 5 предишни сблъсъка. Броят на победите за Дефенса и Хустисия в тези мачове е 0, докато Расинг Клуб е спечелил 1 от тях. Равенствата са 4 от тях.Последният мач помежду им се игра на 02 Nov 2023, когато крайния резултат завърши 2:2.

Факти за мача

  • Дефенса и Хустисия заема 21ри място в шампионата на Аржентина - Ла Лига.
  • Расинг Клуб е 11th в текущото класиране на Ла Лига (Аржентина).
  • Брой на отбелязаните попадения от Дефенса и Хустисия този сезон - 0 в 0 мача от Ла Лига.
  • Брой на отбелязаните голове от Расинг Клуб този сезон - 0 в 0 мача от Ла Лига.
  • Допуснати голове от Дефенса и Хустисия този сезон (Ла Лига) - 0 в 0 мача.
  • Допуснати попадения от Дефенса и Хустисия този сезон (Ла Лига) - 0 в 0 мача.
  • 11 от общо 0 мача този сезон за Расинг Клуб от Ла Лига приключиха при резултат и двата тима да отбележат гол.

Дефенса и Хустисия - Расинг Клуб Livestream

За да гледате Дефенса и Хустисия срещу Расинг Клуб на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Дефенса и Хустисия срещу Расинг Клуб на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи

Този път ще има цял френски кръг, за разлика от миналата седмица! И феновете на Лига 1 могат да бъдат много развълнувани.

Украшението на 30-ия кръг е сблъсъкът ПСЖ – Лион, но завъртането предлага и други много стойностни мачове. Такъв е този между втория Брест и третия Монако. Марсилия пък има тежко препятствие срещу Тулуза, а отбори като Лил, Ница и Ланс ще трябва да бранят местата си.

Ние обаче няма да акцентираме върху потенциалните евробойци Лил, Ница и Ланс, а ще се насочим към бъдещия шампион от Париж, срещата за среброто и гонещите дивото марсилци.

Непредвидим сблъсък си обещават Брест и Монако

Вторият и третият във временното класиране със сигурност ще направят запомнящ се мач. Брест е приятната изненада в Лига 1 и истински бисер с представянето си по френските терени. Тимът от Княжеството пък напомни за най-добрите си години с играта си през настоящата кампания. В неделя от 18:05 часа двата отбора ще си оспорват пряко втората позиция. Към момента предимството от 1 точка е на страната на бретанците.

Брест
Брест (Снимка: БТА)

За домакините в този мач са и по-положителните новини в кадрови аспект. Ерик Рой няма да може да разчита единствено на Пиер Мелу. Ади Хютер обаче е опрян доста по-сериозно от своя колега. Исмаил Якобс и Александър Головин до последно ще висят за монегаските. Аут на 100 процента пък е централният бранител Гийермо Марипан.

Статистиката определено е на страната на гостите, които са спечелили четири от последните пет мача. Един пък е завършил без победител.

За „червените“ букмейкърът Палмсбет дава коефициент от 2.60, а почти толкова е и за монегаските – 2.57. Равенството се котира на 3.50.

Марсилия започва да гони дивото от този кръг

Олимпик Марсилия изпраща изключително бурен сезон, който ще опита да забрави бързо. Марсилци се движат девети в таблицата и са на 4 точки изобщо от зона Европа. Многото грешни стъпки ще накарат „фокейците“ да търсят задължителна победа над Тулуза като гост.

„Виолетовите“ са на 10 точки от мястото за плейаута и на практика доиграват кампанията, въпреки че имат илюзорни шансове за Европа. Все пак Тулуза ще запомни сезон 2023/24 и с европейското си участие и завоюваната Купа на Франция преди 12 месеца.

Мачът изглежда изключително равностоен на пръв поглед. Затова спомага и осакатеният състав на Марсилия. В лазарета на тима от Лазурния бряг има близо дузина играчи. Валентин Ронжие, Билал Надир, Жонатан Клаус, Бамо Мейте, Исмаила Сар, Куентин Мерлин и Самюел Жигю са контузени, а Амин Арит е наказан. Това прави изборът на Жан-Луи Гасе изключително сложен в и без това колебливия състав на ОМ.

Пиер Емерик Обамеянг
Пиер Емерик Обамеянг (Снимка: БТА)

Букмейкърът палмс бет вижда равностоен мач между Тулуза и Марсилия. Коефициентът за „виолетовите“ е 3.00, а този за ОМ – 2.36. При равен резултат, оценен на 3.33.

ПСЖ слага ръка на титлата срещу Лион

Най-щастливият отбор във Франция отново е ПСЖ. „Принцовете“ могат да спечелят титлата до броени дни, а освен това са и на полуфинал в Шампионска лига. Парижани разбиха Барселона с 4:1 в Испания и си осигуриха място сред най-добрите 4 на континента преди часове.

Отборът на Луис Енрике има 10 точки преднина на върха във Франция и е изключително самотен. Преследвачите Брест и Монако си дават директна среща през кръга, а междувременно са на 10 и 11 пункта отстояние, което им дава илюзорни шансове за мечтаното злато.

И в двубоя с Лион се очаква да има известни промени при парижани. Ясно е, че Мануел Угарте търпи санкция, а Преснел Кимпембе, Серхио Рико и Люка Ернандес са аут с травми. Това обаче не ограничава особено избора на Енрике, разполагащ с най-силната пейка в лигата.

Колегата на испанеца Пиер Саж има известни тревоги. Александър Лаказет е под въпрос, а Николас Таляфико няма да вземе участие. Рейдът на „хлапетата“ към евроквотите обаче може да завърши с успех. Разстоянието до шестия Ланс е два пункта. Дори загуба на „Парк де Пренс“ няма да е катастрофа за ОЛ, но победа над най-силния състав във Франция може да респектира опонентите за Лига Европа и Лига на конференциите.

Лион
Лион (Снимка: БТА)

PalmsBet дава ставка от 1.45 на ПСЖ. Коефициентът за гостите от Лион пък е 5.75. Равенството – точно 5.


Кръгът във Франция:

Петък, 22:00| Ница – Лориен

Събота, 18:00| Нант – Рен

Събота, 22:00| Ланс – Клермон

Неделя, 16:00| Льо Авър – Метц

Неделя, 16:00| Лил – Страсбург

Неделя, 16:00| Реймс – Монпелие

Неделя, 18:05| Брест – Монако

Неделя, 20:00| Тулуза – Марсилия

Неделя, 22:00| ПСЖ – Лион