Купа на Аржентина
EOE
Естудиантес де Ла Плата
Завършил1 : 0
14th Dec 2023
Дефенса и Хустисия
DEF

Прогнози

прогнози от потребители

Калоян Радев
-15 Точки
14.50Точен Резултат: 1:24
5.50Домакин / гол-гол11
    Sevdalin Asenov
    -39 Точки
    2.99Над 2.5 / гол-гол39

      Статистика един срещу друг

      Естудиантес де Ла Плата 7 голове
      VS
      Дефенса и Хустисия 5 голове
      60%
      20%
      20%
      3 победи
      1 равенства
      1 победи
      • 14-12-23Естудиантес де Ла Плата1 : 0Дефенса и Хустисия
      • 06-11-23Естудиантес де Ла Плата2 : 1Дефенса и Хустисия
      • 14-05-23Дефенса и Хустисия1 : 1Естудиантес де Ла Плата
      • 20-09-22Естудиантес де Ла Плата1 : 2Дефенса и Хустисия
      • 16-10-21Дефенса и Хустисия2 : 1Естудиантес де Ла Плата

      Състави

      Естудиантес де Ла ПлатаE. Domínguez
      Дефенса и Хустисия
      4-2-3-1
      t
      Matías Mansilla
      M. Mansilla 12
      t
      Eros Mancuso
      E. Mancuso 14
      t
      Federico Fernández
      F. Fernández 6
      t
      Zaid Romero
      Z. Romero 2
      t
      Gastón Benedetti
      G. Benedetti 13
      t
      Santiago Ascacíbar
      S. Ascacíbar 5
      t
      Enzo Pérez
      E. Pérez 22
      t
      Tiago Palacios
      T. Palacios 32
      t
      José Sosa
      J. Sosa 7
      t
      Edwuin Cetré
      E. Cetré 18
      t
      Javier Correa
      J. Correa 27
      4-2-3-1
      Nicolás Fernández
      N. Fernández 29
      Nicolas Palavecino
      N. Palavecino 33
      Rodrigo Bogarín
      R. Bogarín 10
      Luciano Herrera
      L. Herrera 27
      Julián López
      J. López 8
      Alexis Soto
      A. Soto 3
      Nicolás Tripichio
      N. Tripichio 4
      Elias Calderon
      E. Calderon 20
      Esteban Burgos
      E. Burgos 6
      Darío Cáceres
      D. Cáceres 26
      Cristopher Fiermarín
      C. Fiermarín 22

      Мачове на отборите

      Мач Превю

      Естудиантес де Ла Плата ще се изправи срещу отбора на Дефенса и Хустисия в мач от Купа на Аржентина сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Естудиантес де Ла Плата и Дефенса и Хустисия е насрочено за 14 December 2023 от 02:10ч. Мачът ще се играе на Estadio Ciudad de Lanús - Néstor Díaz Pérez в Lanús, Provincia de Buenos Aires.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Естудиантес де Ла Плата и Дефенса и Хустисия в този мач.

      Шансовете на двата тима

      Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Естудиантес де Ла Плата и Дефенса и Хустисия в този мач.

      В последните 10 мача на Естудиантес де Ла Плата във всички турнири, тимът записа победи в 6 от срещите, 4 от тях завършиха наравно и загуби 0.

      Статистиката за Дефенса и Хустисия в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 2, равенства 3 и загуби 5. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Естудиантес де Ла Плата бележи средно по 1.4 гола на мач. Статистиката от резултатите на Дефенса и Хустисия сочи, че тимът постига средно по 0.7 гола на мач.

      Естудиантес де Ла Плата vs Дефенса и Хустисия Head-to-head

      Head to Head статистиката на Естудиантес де Ла Плата срещу Дефенса и Хустисия показва 5 предишни сблъсъка. Броят на победите за Естудиантес де Ла Плата в тези мачове е 3, докато Дефенса и Хустисия е спечелил 1 от тях. Равенствата са 1 от тях.Последният мач помежду им се игра на 14 Dec 2023, когато крайния резултат завърши 1:0за Estudiantes L.P..

      Естудиантес де Ла Плата - Дефенса и Хустисия Livestream

      За да гледате Естудиантес де Ла Плата срещу Дефенса и Хустисия на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

      Гледай На Живо

      Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

      Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Естудиантес де Ла Плата срещу Дефенса и Хустисия на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

      ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
      300лв СПОРТ бонусВземи
      50 Безплатни ВръткиВземи

      Този път ще има цял френски кръг, за разлика от миналата седмица! И феновете на Лига 1 могат да бъдат много развълнувани.

      Украшението на 30-ия кръг е сблъсъкът ПСЖ – Лион, но завъртането предлага и други много стойностни мачове. Такъв е този между втория Брест и третия Монако. Марсилия пък има тежко препятствие срещу Тулуза, а отбори като Лил, Ница и Ланс ще трябва да бранят местата си.

      Ние обаче няма да акцентираме върху потенциалните евробойци Лил, Ница и Ланс, а ще се насочим към бъдещия шампион от Париж, срещата за среброто и гонещите дивото марсилци.

      Непредвидим сблъсък си обещават Брест и Монако

      Вторият и третият във временното класиране със сигурност ще направят запомнящ се мач. Брест е приятната изненада в Лига 1 и истински бисер с представянето си по френските терени. Тимът от Княжеството пък напомни за най-добрите си години с играта си през настоящата кампания. В неделя от 18:05 часа двата отбора ще си оспорват пряко втората позиция. Към момента предимството от 1 точка е на страната на бретанците.

      Брест
      Брест (Снимка: БТА)

      За домакините в този мач са и по-положителните новини в кадрови аспект. Ерик Рой няма да може да разчита единствено на Пиер Мелу. Ади Хютер обаче е опрян доста по-сериозно от своя колега. Исмаил Якобс и Александър Головин до последно ще висят за монегаските. Аут на 100 процента пък е централният бранител Гийермо Марипан.

      Статистиката определено е на страната на гостите, които са спечелили четири от последните пет мача. Един пък е завършил без победител.

      За „червените“ букмейкърът Палмсбет дава коефициент от 2.60, а почти толкова е и за монегаските – 2.57. Равенството се котира на 3.50.

      Марсилия започва да гони дивото от този кръг

      Олимпик Марсилия изпраща изключително бурен сезон, който ще опита да забрави бързо. Марсилци се движат девети в таблицата и са на 4 точки изобщо от зона Европа. Многото грешни стъпки ще накарат „фокейците“ да търсят задължителна победа над Тулуза като гост.

      „Виолетовите“ са на 10 точки от мястото за плейаута и на практика доиграват кампанията, въпреки че имат илюзорни шансове за Европа. Все пак Тулуза ще запомни сезон 2023/24 и с европейското си участие и завоюваната Купа на Франция преди 12 месеца.

      Мачът изглежда изключително равностоен на пръв поглед. Затова спомага и осакатеният състав на Марсилия. В лазарета на тима от Лазурния бряг има близо дузина играчи. Валентин Ронжие, Билал Надир, Жонатан Клаус, Бамо Мейте, Исмаила Сар, Куентин Мерлин и Самюел Жигю са контузени, а Амин Арит е наказан. Това прави изборът на Жан-Луи Гасе изключително сложен в и без това колебливия състав на ОМ.

      Пиер Емерик Обамеянг
      Пиер Емерик Обамеянг (Снимка: БТА)

      Букмейкърът палмс бет вижда равностоен мач между Тулуза и Марсилия. Коефициентът за „виолетовите“ е 3.00, а този за ОМ – 2.36. При равен резултат, оценен на 3.33.

      ПСЖ слага ръка на титлата срещу Лион

      Най-щастливият отбор във Франция отново е ПСЖ. „Принцовете“ могат да спечелят титлата до броени дни, а освен това са и на полуфинал в Шампионска лига. Парижани разбиха Барселона с 4:1 в Испания и си осигуриха място сред най-добрите 4 на континента преди часове.

      Отборът на Луис Енрике има 10 точки преднина на върха във Франция и е изключително самотен. Преследвачите Брест и Монако си дават директна среща през кръга, а междувременно са на 10 и 11 пункта отстояние, което им дава илюзорни шансове за мечтаното злато.

      И в двубоя с Лион се очаква да има известни промени при парижани. Ясно е, че Мануел Угарте търпи санкция, а Преснел Кимпембе, Серхио Рико и Люка Ернандес са аут с травми. Това обаче не ограничава особено избора на Енрике, разполагащ с най-силната пейка в лигата.

      Колегата на испанеца Пиер Саж има известни тревоги. Александър Лаказет е под въпрос, а Николас Таляфико няма да вземе участие. Рейдът на „хлапетата“ към евроквотите обаче може да завърши с успех. Разстоянието до шестия Ланс е два пункта. Дори загуба на „Парк де Пренс“ няма да е катастрофа за ОЛ, но победа над най-силния състав във Франция може да респектира опонентите за Лига Европа и Лига на конференциите.

      Лион
      Лион (Снимка: БТА)

      PalmsBet дава ставка от 1.45 на ПСЖ. Коефициентът за гостите от Лион пък е 5.75. Равенството – точно 5.


      Кръгът във Франция:

      Петък, 22:00| Ница – Лориен

      Събота, 18:00| Нант – Рен

      Събота, 22:00| Ланс – Клермон

      Неделя, 16:00| Льо Авър – Метц

      Неделя, 16:00| Лил – Страсбург

      Неделя, 16:00| Реймс – Монпелие

      Неделя, 18:05| Брест – Монако

      Неделя, 20:00| Тулуза – Марсилия

      Неделя, 22:00| ПСЖ – Лион