Купа на Аржентина
GUJ
Gimnasia Jujuy
Завършил1 : 0
15th Jun 2022
Racing Cordoba
RACI

Прогнози

Прогноза с анализ

Емануил ТодоровPRO Tipster
+6 Точки
1.57Под 2.5 гола10

Химнасия и Расинг Кордоба са представители на по-ниските етажи на футболната пирамида в Аржентина. Сега обаче имат шанс да прескочат пореден кръг за Купата на Арржентина, изправяйки се един срещу друг.

Тези мачове рядко са резултатни

Това е общото наблюдение и по отношение на аржентинския футбол като цяло, така че не би трябвало да ви изненадва разсъжденията тук. Става дума за сблъсък нежду втородивизионен и третодивиозионен тим, така че качеството не би трябвало да е особено високо. Дори в елита на страната оувърите не са чести, камо ли в подобен мач за купата.

Залог за под 2.5 гола

Очаквам, че и тук двата тима ще са една идея по-предпазливи и силите ще са изравнени. Това обичайно води до малко попадения.

    прогнози от потребители

    Светлозар Моллов
    +4 Точки
    2.10Двата отбора да отбележат10
    2.38Gimnasia Jujuy да бие10
      Росица Иванова
      +14 Точки
      2.38Gimnasia Jujuy да бие10

        Статистика един срещу друг

        Gimnasia Jujuy 1 голове
        VS
        Racing Cordoba 0 голове
        100%
        0%
        0%
        1 победи
        0 равенства
        0 победи
        • 15-06-22Gimnasia Jujuy1 : 0Racing Cordoba

        Мачове на отборите

        СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
        01/09/22 Атлетико Банфийлд
        2 - 0
        Gimnasia Jujuy
        15/06/22 Gimnasia Jujuy
        1 - 0
        Racing Cordoba
        06/04/22 Сентрал Кордоба
        3 - 4
        Gimnasia Jujuy
        СъстезаниеДомакински отборРезултат/ВремеГостуващ отбор
        09/03/23 Ривър Плейт
        3 - 0
        Racing Cordoba
        15/06/22 Gimnasia Jujuy
        1 - 0
        Racing Cordoba
        05/02/22 Сан Лоренцо 01:00 Racing Cordoba

        Мач Превю

        Gimnasia Jujuy ще се изправи срещу отбора на Racing Cordoba в мач от Купа на Аржентина сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Gimnasia Jujuy и Racing Cordoba е насрочено за 15 June 2022 от 08:00ч. Мачът ще се играе на Estadio Carlos Augusto Mercado Luna в La Rioja, Provincia de La Rioja.Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Gimnasia Jujuy и Racing Cordoba в този мач.

        Шансовете на двата тима

        Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Gimnasia Jujuy и Racing Cordoba в този мач.

        В последните 10 мача на Gimnasia Jujuy във всички турнири, тимът записа победи в 1 от срещите, 1 от тях завършиха наравно и загуби 1.

        Статистиката за Racing Cordoba в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 0, равенства 0 и загуби 2. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Gimnasia Jujuy бележи средно по 0.1 гола на мач. Статистиката от резултатите на Racing Cordoba сочи, че тимът постига средно по 0.0 гола на мач.

        Gimnasia Jujuy vs Racing Cordoba Head-to-head

        Head to Head статистиката на Gimnasia Jujuy срещу Racing Cordoba показва 1 предишни сблъсъка. Броят на победите за Gimnasia Jujuy в тези мачове е 1, докато Racing Cordoba е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях.Последният мач помежду им се игра на 15 Jun 2022, когато крайния резултат завърши 1:0за Gimnasia Jujuy.

        Gimnasia Jujuy - Racing Cordoba Livestream

        За да гледате Gimnasia Jujuy срещу Racing Cordoba на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

        Гледай На Живо

        Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

        Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Gimnasia Jujuy срещу Racing Cordoba на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

        ⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
        300лв СПОРТ бонусВземи
        50 Безплатни ВръткиВземи

        Уест Хем приема Байер Леверкузен в реванша от четвъртфиналите на турнира Лига Европа. Преди седмица „аспирините“ спечелиха с 2:0 и така взеха ценен аванс. Очакванията на букмейкърските къщи са те отново да победят.

        Това е много логично, предвид удивителната форма на отбора. Според родния оператор inbet шансът за победа на Леверкузен е доста по-сериозен, като коефициентът за това е 1.99. Ставката за равенството е 4.05. Тази за успех на англичаните пък е в размер на 3.90.

        Байер триумфира за първи път в историята си с титлата в Германия и настроението в лагера е приповдигнато. Шаби Алонсо прави чудеса с този отбор, който все още няма нито една загуба през сезона! Целта до края, освен двата останали трофея, е да не се стигне до поражение. Така футболистите и треньоът ще изпишат завинаги имената си със „златни“ букви.

        Уест Хем на свой ред се надява на втора поредна успешна година в Европа. През миналия сезон „чуковете“ триумфираха с купата в Лигата на конференциите. Това им даде право на участие в Лига Европа и целта е ясна – ново отличие.

        Коефициентите търпят промяна!