Профи букмейкъри

В мрежата може да попаднете на голям брой онлайн букмейкъри. Някои от тях се считат като професионални. Може да ги разгледате в следващата таблица, а след нея ще видим защо се определят като такива.

Bwin
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
222 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
1xbet
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
260 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
200 лв.
18+ T&C apply
Efbet
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
200 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Pinnacle
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
-
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
MELbet
Cashout
Live Streaming
Live Betting
Бонус
234 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Защо тези букмейкъри се определят като професионални?

Съществуват сайтове за залози онлайн, които се поставят в графата професионални. Те не са много, но някои от тях изпъкват. Това са най-вече брандове, които не залагат чак толкова на лъскави сайтове и многобройни опции, а на по-директната позиция към клиентите. Става въпрос за качества като по-високи коефициенти, по-високи лимити за залози и професионална поддръжка по всеки един въпрос.

Тези брандове са определени като професионални, понеже се смята, че залагащите, които се прехранват от залагания, ги използват. Поне по-голямата част от тях. При тези букмейкъри могат да се правят залози, които други сайтове не биха приели.

Сред профи букмейкърите играчите приспадат и борсите за спортни залози, които се предоставят като индивидуални брандове или като част от спортни сайтове за обикновени залози. При тях играчите залагат един срещу друг, като платформата прибира малка комисиона от всеки спечелен залог. Хубавото е, че залагащите сами влизат в ролята на букмейкър, като предлагат коефициенти и ги посрещат с определена сума.


Как да различим профи букмейкърите?

Има няколко основни качества, които са характерни за професионалните букмейкъри. Чрез тях може да ги различите. Най-добрият вариант е да притежават всяко едно от тях. А ето и кои са те:

 • Високи лимити на залога
  Професионалните букмейкъри дават изключително високи лимити за залозите. Разбира се, при всички букмейкъри има стандартни стойности, над които не може да залагате. При профи букмейкърите тези стойности са доста завишени и се прилагат за по-голям брой събития. Повечето сайтове за залози поставят високи лимити само за водещите спортни събития и най-вече футбола. При малкото профи букита обхватът е разширен.
 • Високи лимити на теглене и изплащане
  В правилата и условията на онлайн букмейкърите може да откриете какви са максималните печалби от един залог, които може да запишете. При професионалните сайтове за залози тези лимити са доста по-големи, което се подразбира и от факта, че те приемат залози с по-големи суми. Освен това, в тези сайтове няма да имате проблеми за изплащането на натрупаните печалби, стига да сте се верифицирали.
 • Високи коефициенти
  Много важно качество на профи букитата са високите ставки, които ще откриете в сайтовете им. Истина е, че може и да не предлагат разнообразието от пазари, което ще срещнете на други места, но пък ставките за наличните маркети в много от случаите ще бъдат топ в класациите за сравнение на коефициенти. По-високите коефициенти пък означават по-нисък процент маржин за самите букмейкъри, така че в случая те дават повече на своите потребители.
 • Не блокират или ограничават акаунти
  Стандартна практика при профи букмейкърите е да не затварят акаунти или да не ги ограничават. Правилата и условията при тях са ясни. Ако някое бъде нарушено, ще получите предупреждение или акаунтът ви ще бъде блокиран. Ако обаче спазвате всички условия и залагате нормално, няма да имате никакви проблеми с акаунта си, приемането на залозите и изплащането на печалбите.

FAQ

Кои са най-добрите професионални сайтове за залози?

В нашата класация може да проверите кои са топ онлайн букмейкърите, спадащи в графата професионални.

С какво се различават профи букмейкърите?

Характерни за тях са високите коефициенти и лимити за залог, бързите изплащания на големи суми и също така факта, че не лимитират потребителите си.

Защо всички не залагаме в профи букмейкърите?

Причината е, че те имат доста по-малко предложения за залози, липсват бонуси, дори функции като кеш аут не са налични при някои. Това поставя доста от останалите букмейкърски сайтове пред тях.

Сравни букмейкъри
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.