До 30% повече печалби от Winbet за залози на мачове от Премиър Лийг

бонус оферта от Winbet за мачове от Premier League

Сезон 2018/2019 на английската Висша лига обещава да бъде повече от интересен, след като доста отбори ще се борят за челните места в лигата. В допълнение на емоцията от самия шампионат, българският букмейкър Winbet предоставя на своите потребители специален бонус за срещите от Премиър Лийг този сезон. Чрез промоцията клиентите на компанията могат да си докарат до 30% по-добра печалба, ако разполагат с успешни залози, отговарящи на изискванията на бонуса. Още подробности за него може да прочетете в следващите точки.

Опитайте бонуса на Winbet


От 5% до 30% повече от Уинбет

От тази оферта могат да се възползват всички активни клиенти на компанията, независимо дали са нови клиенти или пък имат сметка от доста време насам. Winbet предоставя допълнителен бонус до 30% на потребителите, които имат успешни квалифициращи се залози. Тук е мястото да отбележим, че максималната сума, която може да бъде спечелена от тази оферта, достига 1000 лева.

Размерът на допълнителната печалба варира и зависи от броя селекции, които има в познатия фиш. Освен това, само залози на мачове от съботната програма на Премиър Лийг влизат в рамките на промоцията. Всички прогнози трябва да бъдат правилни, за да получите бонус. Ето какъв бива той:

 • За успешен залог от 3 селекции5% повече като бонус
 • За успешен залог от 4 селекции10% повече като бонус
 • За успешен залог от 5 селекции15% повече като бонус
 • За успешен залог от 6 селекции20% повече като бонус
 • За успешен залог от 7 селекции25% повече като бонус
 • За успешен залог от 8 селекции30% повече като бонус

Имайте предвид, че ако дадена селекция бъде отложена или пък отменена, то пак може да получите допълнителен бонус, но Winbet ще го добави спрямо броя на останалите успешни селекции. Само правилно познатите фишове могат да се класират за офертата. Самият бонус се начислява към нетната печалба от вашия залог.


Има ли други правила, които трябва да знам?

За този бонус има още някои важни условия, които трябва да бъдат спазени. Това е нормално, понеже е така за всеки Winbet бонус код, независимо дали става въпрос за начален бонус или пък друга оферта. Самите промоции пристигат с правила, които трябва да бъдат спазени. Доста от тях описахме в предишната точка, така че нека видим кои са и останалите:

 • Всички селекции във фиша трябва да се играят в съботната програма за кръга на английската Висша лига.
 • Всеки клиент може да заложи неограничен брой класиращи се залози и ако познае всеки от тях, той ще получи допълнителна печалба.
 • Ако използвате Cash Out, за да затворите своя залог, няма да получите бонус;
 • Бонус сумата се превежда по акаунта на играча до 24 часа след уреждането на последния двубой.
 • Уинбет си запазва правото да прекрати бонуса по свое усмотрение или да изключи даден играч от него, ако установи опит за измама и нерегламентирани действия.

Мнението ни за бонуса

Според нас тази оферта си заслужава вниманието и определено тя ще повиши интереса на играчите към мачовете от съботната програма на Висшата лига. Имайте предвид, че този бонус бе активен за началните кръгове на кампанията, като се надяваме той да бъде удължен максимално дълго време. Затова ви съветваме да проверявате неговата актуалност в сайта на Winbet, когато желаете да се възползвате от бонуса. Той със сигурност няма с какво да ви разочарова, така че ви желаем успешни залози и допълнителни печалби с офертата на Уинбет за залози на мачове от Премиър Лийг.

До 30% повече печалби от Winbet за залози на мачове от Премиър Лийг
5 (100%) 4 votes

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Оферта за ноември 2018
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия