Полша ще се възползва от проблемите на Северна Ирландия

[wpse_team_form id=5166]

Прогноза 1
Неделя 12 юни 19:00 ч.

[wpse_team_form id=5174]

Полша открива “Група С” на турнира Евро 2016, където се изправя срещу аутсайдера от Северна Ирландия на Алианц Ривиера в Ница. Поляците се класираха за Европейското от тежка група с отборите на Германия, Ирландия и Шотландия. Тимът беше и топ голмайстор на евроквалификациите с 33 попадения в 10 срещи. Единствената им загуба дойде от Германия, с която пак ще се срещнат следващия четвъртък. Полша пък бяха в серия от 7 срещи без поражения, преди да паднат с 1:2 у дома от състава на Холандия. В следващия мач тимът направи 0Л0 с Литва, но все пак се очаква поляците да впечатлят на турнира. Северна Ирландия пък израсна при Майкъл О’Нийл в последните 2 години. Тимът си гарантира място на Европейското, като спечели групата си, където имаше още отбори като Румъния и Унгария.

Северна Ирландия загуби само един мач в квалификациите, а като цяло няма поражение вече в 12 срещи. О’Нийл няма суперзвезди, но отборът му върши много работа и се раздава на максимум. Иначе Адам Навалка вероятно ще извади най-силната си 11-орка за мача с островитяните. Роберт Левандовски е ключов играч на Полша с 13 гола в квалификациите. Аркадиуш Милик пък ще му помага в плановете му. Войчех Шчесни вероятно ще е на вратата. Кайл Лафърти, голмайстор за Северна Ирландия в квалификациите, е под голяма въпросителна за откриващия мач. Той получи травма във вторник и може изобщо да не играе. Крейг Каткарт също е ударен, но се очаква да се възстанови навреме.

Северна Ирландия има предимство с 4 победи срещу поляците, 2 поражения и 3 загуби. В последния им сблъсък срещата завърши 1:1. Поляците бяха голяма катастрофа на последните 2 Европейски. През 2008 година не успяха да спечелят и един мач, а през 2012, когато домакинстваха, отпаднаха много рано. Северна Ирландия, които са в добра серия, се чувстват готов за двубоя. Без Кайл Лафърти обаче нещата са по-различни и това трябва да се вземе предвид.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Полша ще се възползва от проблемите на Северна Ирландия
Рейтинг 0.0 от мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X