PlanetWin365 работещ линк

Интродукция

PlanetWin365 е букмейкър, който от 2009 година е завладял главно Европейския пазар. Те са силно мотивирани да предлагат най-доброто на клиентите си както и да иновират предлаганите си услуги всеки ден.

planetwin365 лого Екипът на букмейкъра е съставен от високо квалифицирани, обучени и опитни бизнесмени и спортни експерти, които неуморно търсят начини още повече да подобрят вашето изживяване в сайта им! Направено проучване е показало, че 82% от клиентите на PlanetWin365 са на мнение, че този букмейкър е по-добър от всички останали лидери на пазара. Екипът се стреми да ви предложи една от най-сигурните платформи, за да нямате никакви притеснения докато се наслаждавате на любимите си спортове и игри!


Регистрация в Планет уин – стъпки

Регистрацията в сайта на PlanetWin365 става лесно и бързо като натиснете върху зеления бутон в десния ъгъл на страницата – Sign Up. От вас се изисква да попълните следните полета и да отворите вашия акаунт:

регистрация в планет уин
Стъпки за регистрация в ПланетУин365
  1. Лични данни (personal data) – име, фамилия, държава, местоположение, адрес, пощенски код, телефон, пол, рожденна дата, държава на раждане, място на раждане, документ за идентификация (паспорт, лична карта или шофьорска книжка), номер на документа, издаващи органи, място на издаване, дата на издаване, дата на изтичане, език за получени съобщения;
  2. Потребителско име, парола, e-mail, предпочитана валута, промоционален код (ако имате такъв);
  3. Отбележете, че сте поне на 18 години и сте съгласни с условията и правилата на сайта; отбележете, че попълнената информация от вас е вярна; отбележете дали искате да получавате информация на пощата ви относно безплатни залози и промоции от PlanetWin365.

След попълването на всичката тази информация, е необходимо само да натиснете зеления бутон Open Your Account и сте готови!

Може ли да се регистрираме в PlanetWin365 от България?

Да, вие може спокойно да се регистрирате в PlanetWin365 от България.

Има ли алтернативен линк за вход в PlanetWin365.com?

Към момента има няколко алтернативни, или mirror links за влизате в сайта на PlanetWin365 и ето кои са те:

Активиране на акаунт

Активирането на акаунта в PlanetWin365 става както в повечето сайтове, в които сте свикнали да влизате. Ще получите e-mail от букмейкъра искайки от вас да верифицирате вашите лични данни след което акаунта ви ще бъде активиран.

Как да верифицираме акаунта преди теглене

Като всеки букмейкър, и PlanetWin365 изисква да верифицирате акаунта си преди да теглите средства от вашата сметка. И щом веднъж го направите, документите които пратите остават в системата и няма да се налага да верифицирате наново. Нужно е да пратите фотокопие на лична карта, паспорт или шофьорска книжка (фотокопиране от предната и задната страна) на e-mail адрес: verification@planetwin365.com.

Възстановяване на изгубена парола

Ако забравите или изгубите вашата парола за влизане в акаунта си, може лесно да я възстановите като натиснете Forgotten Password в десния ъгъл. Ще е необходимо да въведете вашето име, фамилия, рожденна дата, адрес и телефонен номер и да посочите e-mail адреса, с който сте се регистрирали и след като букмейкърът верифицира данните ви, ще ви прати нова парола, която може да смените в последствие.


Ревю на сайта – Дизайн, структура и навигация

Началната страница на PlanetWin365 е изцяло в сини тонове, като думите и логото са в бяло и жълто. Като клинкнете където и да е върху страницата, ще бъдете отведени към същинския сайт. Там ще видите всички раздели в горната част на страницата в жълто.

planetwin ревю на сайта
Начална страница на сайта Planetwin365

От дясната страна се намират полетата с потребителско име и парола както и бутоните за регистрация и вход. Там също може да видите и опцията за възстановяване на загубена парола. От ляво ще видите всички предлагани спортове, на които може да заложите. Електронният ви фиш е разположен от дясната страна на страницата, за да може лесно да стигнете до него.

Цялостната структура на сайта е изчистена и добре подредена, за да може дори и да сте нови посетители, да може лесно да се ориентирате и да намерите това което търсите!


Спортни залози в PlanetWin365

Може да намерите всички спортове, на които да залагате, от лявата страна на страницата. PlanetWin365 предлагат едни от най-популярните спортове като футбол, тенис, или баскетбол. Но също така предлагат и спортове като джаги, снукър, плажен волейбол или пък дартс. Дори и да няма огромен избор както при някои други букмейкъри, със сигурност ще останете доволни от това, което се предлага.

спортни залози планет уин
Раздел със спортни залози в Planetwin

А щом се отнася до коефициентите, които се предлагат – има доста разнообразие в зависимост кой спорт и кое събитие ще изберете. Коефициентите варират от по-ниски до сравнително високи. Бихме могли да кажем, че има за всеки по нещо! Но, ниски или високи, ние сме на мнение, че няма да останете разочаровани от евентуална печалба!


Бонуси

Като всеки друг букмейкър, и PlanetWin365 прави всичко възможно да привлече и задържи клиентите си и в тази връзка предлага и бонуси. Може да намерите всеки един от тях подробно обяснен като влезете в раздела “Promotions“.

Някои от предлаганите бонуси към моментса са следните:

1. Planet Happy Hour Bonus
Ако заложите на избрано събитие в определени часове от денонощието (9:00 – 10:00 или 21:00-22:00 централно-източно време), ще имате да получите бонус и следователно вашата печалба ще бъда още по-голяма!

2. 225% Bonus
На колкото повече събития заложите с толкова по-голям процент ще увеличите вашата печалба. Заложете на 30 събития и ще получите бонус от 225%.

Това са само два от множество интересни и атрактивни бонуси, които се предлагат от PlanetWin365. Влезте в гореспоменатата страница за промоции и прочете всичко което е необходимо за всеки един бонус и изберете този който ви е на сърце!

Вземете бонус от ПланетУин365


Залози на живо

Лесно може да намерите залозите на живо в PlanetWin365 – те се намират от лявата страна на страницата изписани в жълто „Livebetting”. Щом натиснете на тази опция, ше видите тези спортове, които предлагат залози на живо, като най-често срещания спорт е футбол. Вие ше видите всички събития, които се провеждат в момента както и коефициентите към тях.

Феновете на такъв тип залози предпочитат по-високите коефициенти, а тези които се предлагат от букмейкъра са точни такива. Реалното време на всяко едно събитие също е показано за ваше улеснение, за да прецените точно на кой мач искате да заложите и дали ще си струва. От PlanetWin365 правят всичко възможно да ви предоставят необходимото, за едно приятно и доходоносно залагане на живо.

planetwin залози на живо
Секция със залози на живо в сайта на Планет уин

Излъчване на живо – Livestream

Освен залозите на живо, също толкова предпочитано е и излъчването на живо измежду феновете на онлайн букмейкърите. Не винаги може лично да присъствате на дадено събитие, на което сте заложили и за това букмейкъри като PlanetWin365 ви предлагат излъчване на събитието докато се случва.

PlanetWin365 е от букмейкърите, които ви дават възможност да следите събитието на живо, но не като излъчват картина. Тук може само да гледате какво се случва изписано с думи и в коя минута точно се случва. Но не виждате реалното действие.

Щом изберете мач от опцията „Livebetting”, вие ше бъдете представени с картинка на екрана, върху която ще се изписва това, което се случва към момента. Може би излъчването на живо при този букмейкър не е точно това, което сте очаквали, но все пак имате пълната възможност да следите какво се случва със събитието, на което сте заложили.


Кеш aут опция (Cash-out)

Кеш-аут опцията продъжава да набира популярност сред почитателите на онлайн залаганията – с тази опция вие имате възможността да затворите вашия залог преди края на събитието и да загубите само част от заложените пари, а не всички. Прекрасна опция която със сигурност вдига рейтинга на всеки букмейкър, но за съжаление, PlanetWin365 не предлагат тази опция на свойте клиенти. Във времето може я вкарат в предлаганите си услуги, но за сега феновете на опцията ще останат разочаровани от нейната липса.


Депозит и теглене – методи

Депозит

Метод

Лимит (мин.)

Лимит (макс.)

Debit/credit cards

€10

€3 000

Neteller

€10

€20 000

Skrill

€10

€20 000

Paysafe Card

€5

€5 000

ecoPay

€10

€2 500

AstroPay

€10

€1 000

Теглене

Метод

Лимит (мин.)

Лимит (макс.)

Debit/credit cards

€20

€5 000

Neteller

€30

€20 000

Skrill

€30

€20 000

ecoPay

€30

€2 500

AstroPay

€10

€1 000

Bank Transfer

€500

€100 000


PlanetWin365 mobile – мобилна версия и апликация

Мобилната версия на PlanetWin365 е достъпна за следните платформи: Android, Apple, Blackberry както и за Windows Phone. Нужно е просто да отворите сайта на вашето мобилно устройство и ще имате спокоен достъп до всичко предлагано от букмейкъра. Екипа на PlanetWin365 се е постарал максимално да оптимизира мобилната версия на сайта, за да нямате никакви затруднения и да може да се насладите напълно на предлаганите услуги.

PlanetWin365 може да нямат множество приложения като други букмейкъри, но предлагат мобилни покер приложения, които лесно може да свалите от самия сайт за Apple и Android и да се радвате на повече от 500 качествени и забавни игри като рулетка, слотс, покер и блекджек.


Affiliate програма

Това е една прекрасна услуга предлагана от онлайн букмейкъри, която да ви докара допълнителен доход. PlanetWin365 е сред тези букмейкъри, които я предлагат и лесно може да откриете информация за нея като изберете опцията Affiliates от главната страница на сайта. От там ще бъдете отведени към нов прозорец, където ще можете да се запознаете с условията и привилегиите на програмата.

Първата стъпка е да се регистрирате за Affiliate програмата като предоставите телефон за връзка, e-mail адрес или скайп. След регистрацията екипът на PlanetWin365 ще се свърже с вас. Втората стъпка е да започнете да промотирате сайта чрез материали, които ще ви бъдат предоставени като банери, код за проследяване, както и личен мениджър на акаунта, който ще ви асистира с рекламирането. И от там нататък ви остава просто да рекламирате и така да си печелите допълни средства всеки месец!


Грижа за клиентите

Най-важното нещо за онлайн букмейкърите е грижата за техните клиенти и за това всеки един усилено се грижи да поставя това на първо място. PlanetWin365 не остава по-назад. От екипът на букмейкъра са се погрижили клиентите им да имат достъп до широк спектър от информация относно сайта и всичко, което се предлага.

Ако погледнете най-долу на началната страница на сайта, ще видите опция Responsible Gaming, където ще намерите информация относно отговорно залагане – как да го постигнете и как екипа на PlanetWin365 може да ви съдейства при проблеми. Отделно от това, ако изберете опцията About Us и от трите черти в десния ъгъл натиснете Help & Support, ще бъдете отведени към “tutorials,” или уроци, които ще ви помогнат в избора на спорт или коефициент, както и със самото залагане. Също така може да прочетете информация и за най-често задаваните въпроси, която ще ви послужи като ориентир а може и да прочетете спортните правила, ако не сте наясно с всичко.

Без значение дали сте играч от години или тепърва почвате, малко допълнителна информация никога няма да ви е излишна!


Контакти

Към грижата за клиенти се включват и начините, по които може да се свържете с екипа на букмейкъра при необходимост. Като един доста популярен букмейкър, PlanetWin365 е предоставил за вас най-използваните и удобни начини за връзка с екипа им, които може да намери в Contacts щом кликнете върху About Us. Ето кои са те:


Финални думи и оценка

От екипът на PlanetWin365 са се постарали да предложат на клиентите си един добре подреден сайт, с предостатъчно информация относно предлаганите им услуги. Също така може да се каже, че коефициентите им спадат към добрите – варират от по-ниски до по-високи, но общо погледнато биха зарадвали феновете. Отделно от това, спортовете и игрите, които се предлагат, са едни от най-търсените, като: футбол, тенис, волейбол, както и казино на живо, безброй казино игри и покер.

Методите за плащане са сред най-важните, а от букмейъра предлагат едни от най-разпространените, което със сигурност ще се хареса на клиентите. За жалост обаче, PlanetWin365 все още не са осъвършенствали опцията си за гледане на живо и феновете няма да могат да се зарадват на събития, които искат да гледат докато се случват. Но, за сметка на това, се предлагат залози на живо за множесто събития.

Още един минус на този букмейкър е, че не предлага тази толкова търсена Cash-out опция за преждевременно спиране на залога.

Вход в PlanetWin365

Но, погледнато като цяло, това е един доста добър букмейкър, и макар да му липсват важни компoненти, от екипа се реваншират с добра грижа за клиентите си, affiliate програма, която дава възможност да си докарвате допълнителни средства а също така и предостатъчно начини за връзка и помощни статии!

PlanetWin365 работещ линк
Рейтинг 4.5 от 11 мнения

Едно мнение за “PlanetWin365 работещ линк

Публикуване
  1. Cvetan Mihailov
    26.11.2018 at 14:40

    Здравейте,Кога Planetwin365,ще има лиценз за България ?

    0 0

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *