Как да печелим от виртуалните спортове в Bet365?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

В света на спорта винаги има определен момент от време, когато любимите ви първенства, турнири или участници не са дневен ред в събитията. Разбира се, от една страна, това е добър момент да си дадете почивка от залозите. Някои обаче не смятат така и търсят алтернативни начини за забавление. Доста често сме ставали свидетели на хора, които започват да извършват залози на събития, които изобщо не са в полезрението им и дори не са запознати с участниците. Няма значение дали става дума за футбол, баскетбол, тенис или друг спорт. Точно затова бяха разработени и виртуалните спортове. В сайта на Bet365 те представляват няколко разновидности, които ви позволяват да печелите големи печалби с не чак толкова големи залози. Нека обаче разгледаме с подробности всичко важно за виртуалните спортове и начините за печалба чрез тях в сайта на букмейкъра Бет365.

Какво са виртуалните спортове?

Това са събития, които се генерират автоматично от компютърен софтуер. Всички участници в конкретно събитие и изходите от него се формират на случаен принцип. Разработени са различни платформи за залози на виртуални спортове, които предоставят и различен тип игри. В Bet365 ще намерите една от най-добрите платформи, която предоставя опции за залог на най-популярните игри.

Хубавото при виртуалните спортове е, че се предават с картина на живо, което спомага за по-голямата тръпка от залозите на тях. На тази картина се виждат избрани моменти от всяка една среща. Макар, че събитията са виртуални, всички залози на тях са напълно истински и могат да ви донесат реални печалби. Друго много голямо предимство на виртуалните спортове е краткото им време на протичане. За виртуалните футболни срещи например се предоставят различни мачове на всеки 3 минути. Забавлението с виртуалните спортове в Bet365 не спира, понеже събитията се предлагат постоянно.

Опитайте Bet365 виртуални спортове

Bet365 виртуални спортове – къде да ги намерим, видове и опции?

За да залагате на този вид игри, първо трябва да си регистрирате сметка в бет365, ако все още нямата такава. Разделът с всички видове виртуални събития от Bet365 може да намерите от главното меню в лявата част на сайта. Секцията се нарича Виртуални спортове и е изключително опростена, понеже няма сложни и неясни бутони. Навигацията в нея е много лесна и ви дава бърз достъп до всички ключови места. Когато отворите раздела, ще видите хоризонтално меню с различните спортове. Под всеки един е разположена областта за видеото от виртуалното събитие, а малко по-надолу са наличните пазари за залог.

Виртуалните спортове в Bet365 биват:

  • Футбол
  • Тенис
  • Конни надбягвания
  • Гонки с кучета (хрътки)
  • Състезания с мотори
  • Колоездене
  • Тротинг

Абсолютно за всеки един от изброените виртуални спортове са налични различни събития през интервал от 3 минути. В него се провежда конкретното събитие и остава време да се подготвите за следващото, като разгледате възможностите за залог. Имайте предвид, че пазарите за дадена среща или надпревара са отворени до няколко секунди преди нейното начало. След това се блокират, срещата протича, като може да я прегледате във видеото. После се появяват опциите за следващия мач, но вие може да прескочите няколко срещи и да заложите на някоя от по-следващите.

За някои спортове, като например футбола, се предлагат повече от един шампионат по едно и също време. Може да навигирате между различните турнири и да залагате на виртуалните събития, на които решите. При някои състезания ситуацията с наличието на повече надпревари е същата.

Възможности за залог

Наличните пазари във виртуалните спортове наподобяват истинските събития. Например, ако прегледаме една виртуална футболна среща, ще видим, че може да се залага за победител в мача, брой голове, точен резултат, двоен шанс, под/над голове, хендикап и азиатски хендикап резултати, залози за полувреме и други. Това са само част от опциите. Друг пример можем да дадем за надбягванията с хрътки. При тях може да избирате победител, но са налични и залози за форкаст и трайкаст. За тениса нещата също се припокриват с реалните събития. При всички виртуални спортове е така, което е добър знак, понеже след като познавате добре даден спорт и опциите за залог на него, няма да имате трудности да се справите и с виртуалните спортове.

Как се печели от Bet365 виртуални спортове?

След като разгледахме всичко необходимо, за да разберем какво представляват залозите на виртуални спортове в Bet365, вече можем да помислим и за някои начини на печалба. Нашият опит показва, че виртуалните събития предоставят доста атрактивни коефициенти, а това си е достатъчен фактор да залагате на тях. Още по-важното е, че често се случва да спечели участник или отбор, който е с висока ставка. По-този начин може да използвате селекциите на високи коефициенти с няколко поредни залога, докато не спечелите. Печалбата ви обаче би била доста солидна и би покрила заложените досега суми. Разбира се, това е индивидуално решение.

Нашият съвет към всеки, който има желание да опита късмета си във виртуалните спортове на Bet365, е да отдели време и да прегледа как ще протекат няколко поредни събития. Ако трябва, записвайте си и някои от маркетите, които са се оказали успешни. Може да записвате дори и коефициентите към тях. По този начин може да си изградите една добра стратегия, която да бъде базирана на дадена тенденция, забелязана от вас. Може и да няма такава, но този начин е идея, която може да използвате.

Доста често залагащите на виртуални спортове разчитат изцяло на късмета си и правят залози на поразия. Това не е много добър вариант, понеже във всеки залог е добре да има някаква аргументация и умисъл. При виртуалните събития често се получават изненади, така че ви съветваме да следите за тях и да дебнете точните моменти за направата на залог.

Финални думи

В началото споменахме, че виртуалните спортове са добра алтернатива за залози и забавление, когато няма реални срещи и събития, на които да залагате. В края на тази статия искаме да споменем, че залозите на виртуални спортове може да са основната ви стратегия за правене на печалба в Bet365. Изборът е изцяло ваш. Важното е, че възможността е налице и предоставя много добри опции на всеки един потребител на компанията. Атракцията и емоцията да залагате на виртуални спортове може да ви се отрази доста добре, а защо да не ви донесе и печалби. Не забравяйте, че всички виртуални спортове са налични по същия начин и на мобилни устройства. Чрез тях също може да се забавлявате със залозите си на виртуални събития, като дори може да го правите в движение.

Видяно 176 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.