PalmsBet раздава 1000 лв. за трима късметлии за дербито между ЦСКА и Левски

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palms bet мега дерби бонус за ЦСКА - Левски

В отложен мач от родното първенство по футбол, на 18.12 (петък), един срещу друг излизат двата софийски гранда – ЦСКА-София посреща тима на Левски. По повод вечното дерби на България, букмейкърът PalmsBet е подготвил специална оферта с награден фонд от 1000 лв., който ще бъде разпределен между трима участници в играта. Повече за участието в нея и какви са правилата ѝ ще ви разкажем в следващите редове.

Към коефициентите на Palms Bet


Как да взема участие в Палмс бет “Мега Дерби” бонус за ЦСКА – Левски?

Участието в играта е доста просто и изисква от вас да извършите квалифициращ залог. Условието, което Palms bet поставя на своите потребители, е да заложат поне 20 лева преди началото на среща. Важно е да уточним, че залогът трябва да бъде единичен, т.е. множествени залози няма да се класират за офертата. Освен това, залози с бонус средства, също са изключени, което ще рече, че единствено тези с реални пари важат в рамките на изискванията.

И последно, но не и по важност – минималният коефициент на единичният залог трябва да бъде 1.30. Това едва ли ще бъде проблем, понеже коефициентите на Палмсбет за мача между ЦСКА и Левски са доста добри.

Когато извършите този квалифициращ залог, ще може да се включите в промоцията. Тя раздава общо 1000 лева, които са разпределени между трима печеливши по следния начин:

  • Първо място – 600 лв. безплатен залог
  • Второ място – 300 лв. безплатен залог
  • Трето място – 100 лв. безплатен залог

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип между всички квалифициращи се залози, независимо дали те печелят или губят. Тегленето ще се извърши непосредствено след края на срещата и победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Palmsbet, както и на новинарския сайт на оператора.


Какви са условията на бонуса?

По подобие и на останалите бонус оферти на Palmsbet, тук също има определени правила, които трябва да спазите. Вече споменахме основните изисквания за класиране за офертата. Нека видим и какви са другите правила, ако получите бонуса:

  • Бонус “Мега Дерби” се дава на случаен принцип и е под формата на безплатен залог
  • При залози с него ще получите единствено чистата печалба от залога
  • Валидността на получения бонус е 48 часа от времето на получаване
  • Самата бонус сума ще бъде кредитирана по сметките на тримата печеливши участници до 24 часа след края на мача
  • Нужно е направените залози с бонуса да надвишат еднократния му размер, за да може да теглите печалбите си, т.е. трябва да изиграете бонус средствата веднъж в сайта

Както и сами се убедихте, правилата не са никак сложни. Те обаче ще важат само за трима от участниците в бонус офертата. Промоцията е доста атрактивна и ще направи емоцията от дербито по-голяма за трима късметлии. Желаем ви успех.

Видяно 19 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!