Palms Bet залози на футбол

0
palms bet залози на футбол
Футболни залози в сайта на Palms Bet.

Спортните залози винаги са се радвали на голямо внимание и широк интерес от залагащите. Сред всички спортове, най-търсен и желан винаги е бил футболът. Едни от най-разнообразните опции за залози на футбол може да откриете в платформата на Palms Bet, която покрива нуждите на всичките си клиенти. В следващите редове ще разгледаме какви възможности се предоставят и как всеки може да се възползва от тях.

Вход в Palms bet


Къде да открием футболните залози?

Още при отварянето на сайта на букмейкъра ще видите менюто в лявата част, което дава достъп до наличните събития за определен спорт. Може обаче да селектирате раздел Спорт от главната навигация и отново да стигнете до всички налични спортни събития. От лявото меню избирате секцията Футбол, която обикновено се намира в най-горната част. В допълнение ще отбележим, че срещу името на самия раздел е изписан броят на наличните събития към даден момент. Подобна е и ситуацията при останалите спортове.

раздел Футбол от Palms Bet

След като вече сте избрали футболния раздел, ще ви се покажат и отделните шампионати и турнири от света на футбола. По този начин лесно можете да стигнете до определено събитие. Самите първенства са подредени така, че първо да се показват топ държавите, а след това следват по азбучен ред. Донякъде този начин на представяне не е много удобен, понеже за някои потребители ориентацията може да се окаже затруднена. Доста по-лесно е да разполагаме със списък от държави и за всяка държава да имаме нов списък – с наличните първенства и лиги.

При избор на конкретен шампионат, ще се покажат и наличните събития, за които се предоставят опции за залози. В допълнение ще отбележим, че точно над секцията с футболните събития потребителите имат възможност за филтриране на предстоящите мачове спрямо някои опции. Можете да разгледате само срещите за деня или в следващите 1, 3, 6, 24 или 72 часа.


Какви събития се предлагат?

Palms Bet все още е млад букмейкър, но въпреки това предоставя на своите потребители разнообразни опции за залози на футбол. Наличните събития, които ще намерите в сайта им, не са еднакви на брой както при някои други, по-опитни оператори, но все пак покриват всички основни първенства.

В секцията с футболни събития на букмейкъра ще откриете опции да залагате на всички водещи първенства, сред които:

 • Шампионска лига
 • Лига Европа
 • Висша лига
 • Бундеслига
 • Ла Лига
 • Лига 1
 • Серия А
 • Първа професионална футболна лига
 • Премиер Лига на Русия
 • Ередивизи
 • Световно първенство
 • Европейско първенство

Това са само част от наличните първенства. Освен тях ще може да следите събитията за различните купи на страните. Ще намерите събития и за всички големи и водещи европейски първенства, както и шампионати от други континенти. Впечатление прави липсата на доста от по-задните лиги при някои държави. Например, вторите дивизии на Англия, Германия, Испания, Франция и някои други няма да ви липсват в сайта на Palms Bet, но има по-задни първенства, които не се предлагат от букмейкъра, поне към този момент. Това може да се счете като лек минус, но като се има предвид, че повечето залагащи избират именно водещите първенства, които са налични в сайта, то все пак Palms Bet покрива много голяма част от нуждите им.


Футболни пазари за залог от Palmsbet

При избор на конкретен шампионат, купа или турнир по футбол в сайта на Палмс бет, ще имате достъп до всички налични събития към даден момент. Стандартно, за всички събития се показват основните коефициенти за пазарите на краен резултат. Към всеки мач обаче има и бутон за преглед на всички налични опции за залози. Когато го изберете, на страницата ще се покажат наличните възможности преди началото на срещата, от които може да избирате.

palms bet опции за залози на футбол

Възможностите са достатъчно разнообразни. Наличните пазари за залози на футбол в сайта на букмейкъра Palms Bet се различават за отделните събития и шампионати. Например, за срещи от Шампионска лига ще имате на разположение доста повече опции за залози в сравнение с тези на мачовете от Втора Бундеслига. Въпреки всичко за почти всички събития ще може да залагате на следните основни маркети:

 • Краен изход
 • Двоен шанс
 • Двата тима да се разпишат
 • Под/Над
 • Хендикап
 • Резултат на полувреме

В допълнение на тези опции има и някои по-нестандартни, които обикновено се срещат при водещите събития. Ето и някои от тях:

 • Краен изход и брой голове
 • Брой голове и двата тима да се разпишат
 • Метод на първия гол
 • Специални залози за отбор
 • Голове до минута
 • Азиатски хендикап
 • Точен резултат
 • Първо полувреме/Краен изход

Както и сами може да се убедите, Palms Bet покрива всички основни видове опции за залози на футболни срещи, а освен това към тях добавя и някои от по-атрактивните пазари. Все пак операторът събира на едно място най-търсените маркети за залози, така че можем да му поставим висока оценка за разнообразието от налични опции.


Залози на живо на футбол

Говорейки за наличните опции за футболни залози в сайта на Палмс бет, няма как да не засегнем и секцията за залози на живо. Футболните залози в реално време са едни от най-предпочитаните сред играчите, така че са доста популярни и търсени. В сайта на Palms Bet може да намерите текущите футболни залози на живо от раздел “На Живо” в главното меню. Събитията се показват в лявата част, като футболните мачове традиционно се показват първи.

футболни залози на живо от palms bet

При залозите на живо също има доста разнообразни пазари, като някои от тях се менят динамично. Това ще рече, че ако срещата е 0-0, вие може да заложите кой ще отбележим първия гол в мача. Ако обаче двубоят вече е при резултат 1-0, вие ще може да дадете своето предположение за това кой ще отбележи второто попадение в срещата. Коефициентите също се менят в реално време.

Не всички футболни събития, които са налични преди началото на срещата, ще могат да бъдат залагани на живо. За повечето от тях обаче пазарите на живо ще бъдат налице. Важно уточнение за срещите в реално време е, че за тях се предоставят статистики на живо. Освен че се показва времето на самия двубой, потребителите могат да видят още корнерите в мача, картоните, резултата. Към момента на писане на този материал в платформата липсва услуга за проследяване на живо, каквито имат други онлайн букмейкъри. Това обаче може да се промени с времето. Същото е и положението с live streaming-а, който също не е наличен за футболни залози в Palms bet. Налице е обаче опцията Кеш аут, която позволява спиране на залога преди неговото финализиране.


Какви биват коефициентите?

Ето, че стигнахме и до темата с коефициентите. За да можем да изкажем реално мнение за нивото на ставките за футболните мачове в Palms Bet, направихме сравнение между тях и тези на други водещи оператори. Изводите са следните:

 • Palms Bet предоставя едни от най-високите коефициенти за краен изход на срещите от водещите европейски първенства;
 • Ставките за пазари от рода на брой голове, двата тима да се разпишат и двоен шанс са по-ниски от тези на останалите оператори, но все пак се движат около средното ниво;

Това ще рече, че феновете на футболните залози в Palms bet ще могат да се насладят на високи коефициенти, когато избират победител в дадена среща. Това са и най-често използваните пазари. При избор на залози за брой голове или други подобни обаче, нещата не стоят точно така. И все пак всичко това дава една добра оценка за предлаганите коефициенти за залози на футбол от страна на Palmsbet.


Финални думи

Ако решите да залагате на футболни събития в платформата на Palms bet, определено ще попаднете на разнообразни варианти. Те включват всички водещи лиги и първенства, както и основните опции за залог. По-различна е ситуацията, ако предпочитате да залагате на по-задни лиги, понеже доста от тях не са налични в платформата на букмейкъра. При залозите на живо единственият минус е липсата на графика за проследяване на събитията, но това може да се поправи в бъдеще. Като заключение ще отбележим, че Palms Bet предлага едно добро място за залози на футболни събития, когато търсите високи коефициенти за победител във всички водещи лиги и турнири.

Към футболния раздел

Видяно 82 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.