Бонус „Точен резултат“ – 20 лв. бонус от Palmsbet

0
Палмс Бет бонус за точен резултат
Оферта "Точен резултат" в Палмс Бет

От Palms Bet се грижат потребителите на сайта им да бъдат изненадвани с интересни и нетрадиционни оферти. Така е и с бонус „Точен резултат“, който е обект на текущия преглед. С него можете всекидневно да печелите добри награди, ако разбира се дадете правилният резултат от развоя на конкретната среща. Ако смятате, че този бонус на спортният букмейкър Палмс Бет заслужава вниманието ви, то останете с нас в следващите няколко минути, за да разберете повече.

Ще разгледаме подробно какво представлява офертата, какви са правилата и условията по усвояването ѝ. Освен това ще разгледаме как седи въпрост с използването на промоцията през мобилното ви устройство. Накрая ще дадем нашето мнение и оценка. Останете с нас до края, за да научите всичко, което ви вълнува около този бонус.

Вход в Палмс Бет


Какво представлява бонус „Точен резултат“?

промо оферта 'Toчен резултат' в Палмс Бет
Изглед от бонус предложението на Palms Bet за точен резултат

Това предложение на Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 20 лева, които да бъдат презаредени по вашата сметка в сайта на букмейкъра. За целта е необходимо да преминете през нашите 12 на брой подробни стъпки. Когато достигнете и последната и изпратите своите предположения, единственото, което ви остава е да изчакате резултатите.

 1. Създадйте профил в сайта на спортния букмейкър.
 2. Активирайте акаунта си.
 3. Влезте през главното меню в секцията с промоции.
 4. Потърсете бонус „Точен резултат“ и достъпете страницата.
 5. Разгледайте внимателно кой е мачът, за който ще играете.
 6. Помислете много добре за това какъв ще бъде развоят от срещата.
 7. Попълнете внимателно формата и въведете своето потребителско име в Палмс Бет.
 8. След което дайте предположението си за това колко ще бъдат головете за домакина.
 9. Следва да направите същото предположение. Този път, обаче помислете за головете на госта и попълнете в полето.
 10. Време е да посочите и каква според вас ще бъде точната минута, в която ще се отбележи първият гол.
 11. Накрая въведете своя имейл адрес.
 12. Когато сте готови с всичко, натиснете жълтия бутон, гласящ Изпрати.

Имайте предвид, че в страницата с промоцията е наличен таймер, отброяващ времето, което остава. Но дори и да не можете да проследите или в случай, че остава доста време до решаващия развой на срещата, по-късно, в удобно за вас време, можете да посетите секцията с резултати. Оттам ще получите изчерпателна информация относно датата на срещата, мачът, който се е изиграл, какъв е резултатът. Освен това ще видите детайли за това коя е точната минута на първия вкаран гол, а също и минутата на победителя. Налична е и отделна графа, в която е оповестен телефонния номер на победителя.


Какви са правилата и условията на офертата?

 • За да участвате в промоцията трябва да имате личен акаунт в сайта на Палмс Бет.
 • В рамките на една игра имате правото да направите прогнозата си един единствен път.
 • За да победите е нужно да дадете правилна и възможно най-точна прогноза.
 • Ако се окаже, че вие сте човекът, посочил най-правилно детайлите около срещата, ще спечелите награда в размер на 20 лв.
 • Тя се получава под формата на безплатен залог.
 • Спечелената от вас сума ще се зареди в акаунта ви до 48 часа от известяването на резултатите.

Останалите правила и условия можете да прочетете в страницата на офертата. Имайте предвид, че от Палмс Бет си запазват правото да нанасят корекции, така че следете редовно официалната страница към бонус офертата.


Мога ли да използвам бонуса през мобилното си устройство?

Да, бонусът е активен и за потребителите, които влизат в сайта през своя сматрфон. Информираме ви за това, че мобилната версия Palms Bet предлага същите бонус оферти, които са налични и през десктоп версията. Това определено може да се изтъкне като още един голям плюс на копанията. Другото предимство на това да използвате бонус офертата през мобилния си телефон е, че можете навсякъде и по всяко време да следите какво се случва и какви са резултатите от конкретния мач в секцията с резултати.


Обобщение

Определено искаме да изкажем положителните се впечатления от бонус „Точен резултат“, който от Палмс Бет любезно ви предоставят. Много добро решение на букмейкъра е да накара своите потребители активно да се включват в спечелването на този бонус, при това ежедневно. Освен тази промоция има още доста интересни бонуси в Palms Bet за спортни залози и казино, които вярваме, че заслужават вниманието ви.

Искаме да поздравим копманията и за това, че не ограничава своите потребители и позволява бонусът да бъде използван и през мобилните им устройства. Ето защо даваме висока оценка за положените усилия от страна на компанията и ви предлагаме след като опитате да усвоите тази оферта да споделите впечатленията си в нашата секция за коментари, под този преглед. Желаем ви успех!

Вземете този бонус

Видяно 66 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Коментирай

Няма коментари.