Palms bet разадава по 1000 лв. за най-добрите в играта Survivor

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palms bet survivor игра

Букмейкърът Palms bet продължава да впечатлява своите фенове, като им предоставя разнообразни опции за забавление. Едно от последните нововъведения в сайта на компанията е играта Survivor, която дава на победителя сумата от 1000 лв., налична за използване в спортната секция на оператора. Безплатната игра Palms Bet Survivor впечатлява с доста интересни условия и правила, които ще ви разкажем в следващите редове. Съветваме ви да ги прочетете, понеже тази надпревара си заслужава.

Към играта Survivor


Същност на играта Survivor

Играта на онлайн букмейкъра Палмс бет няма много общо с популярното ТВ предаване Survivor, в което група от хора трябва да оцелеят на екзотичен остров. Общото между двете игри обаче е, че печели последният оцелял. По това си приличат, като в Palms bet победителят взима наградата от 1000 лева. Тази оферта е едно прекрасно допълнение към всички бонус оферти на Palms bet, за които може да прочетете в нашия сайт. Що се отнася до играта, първото условие да се включите в нея е да имате акаунт в системата на букмейкъра. Второто условие е да сте извършили поне един залог в последните 30 дни.

Когато имате акаунт в сайта на букмейкъра, ще може да извършвате спортни залози. Те са ключова част от играта Survivor. В нея печели този участник, който прогнозира правилно 10 последователни спортни събития, които Палмсбет посочва в страницата на играта. Ако успеете да изпълните тази задача и познаете 10 мача един след друг, ще спечелите голямата награда от 1000 лв.

На пръв поглед нещата изглеждат изключително лесни, но нека ви запознаем и с изискванията на играта, които трябва да бъдат спазени. Само така ще можете да стигнете до голямата награда.


Правила на играта

Както във всяка игра, а и във всяка бонус оферта от букмейкъра, има определени условия, на които трябва да обърнете внимание. Уверяваме ви, че тези на играта Survivor ще ви се сторят леки и ще успеете да ги усвоите без особени затруднения. Ето и какви са те:

  • Играта е активна единствено за регистрирани играчи в системата на Palms bet, които са поставили поне един залог в рамките на последните 30 дни;
  • Всеки участник има право да прогнозира по едно спортно събитие ежедневно, като трябва да селектира своята прогноза от предварително определени от букмейкъра мачове. Те могат да бъдат открити в секцията “Направи прогноза” в страницата на играта. Най-често това са футболни срещи;
  • Всеки познат мач носи 1 точка за участника, като той трябва да събере 10 точки, за да се спечели голямата награда;
  • Ако обаче участник направи грешна прогноза, губи всичките си спечелени точки до този момент;
  • След като сте направили прогноза, разполагате със срок от 5 дни, в които да направите следващото си предвиждане. Ако не спазите този период, точките ви отново се зануляват;
  • Наградата от 1000 лв. може да бъде спечелена само от 1 участник в рамките на цикъл, като един цикъл приключва, когато бъдат събрани 10 точки;
  • Ако двама или повече играчи достигнат до 10 последователно успешни прогнози, тогава победител е този участник, който първи е направил последната си прогноза;
  • Когато наградата бъде спечелена, т.е. цикълът приключи, всички натрупани точки на участниците в играта ще бъдат занулени. Това означава, че играта започва отначало;
  • Голямата награда се дава под формата на безплатен залог;
  • Всички оферти за клиенти, включително наградата от играта Survivor, са ограничени до една на човек;

В страницата на играта има секция за вашия профил, в която са изброени направените от вас прогнози. Разполагате и с категория “Класиране”, в която пък е поместено класирането на играта и участниците в нея. Съществува и раздел “Официални резултати”, където се показват резултатите от събитията, избрани от Palms bet в рамките на играта Survivor. От раздел “Направи прогноза” пък избирате своето предположение за посочените срещи.

Както виждате, правилата на играта Сървайвър от Palms Bet са доста интересни. Хубавата новина е, че играта не е обвързана с направата на залог вътре в самите ѝ условия. Трябва само да сте извършили залог в рамките на последните 30 дни, за да вземете участие в надпреварата. От там нататък остава да покажете добър усет и да познаете изходите от 10 мача последователно. Интересно е обаче и как се използва спечелената сума.


Какво представлява наградата?

Победителят в играта получава 1000 лева под формата на безплатен залог. Това ще рече, че сумата ще бъде преведена по акаунта на играча. Наградата трябва да бъде заложена веднъж на спортно събитие в сайта на компанията, за да може да се превърти и да бъде валидна за изтегляне. Имайте предвид обаче, че при залозите с безплатен залог, единствено чистата печалба от залога бива спечелена. Сумата на самия залог не се връща при вас, понеже залогът е безплатен.

Нека ви го представим с пример:

Ако заложите 200 лв. на 2.00 коефициент, това означава, че потенциалната ви печалба е 200 х 2.00 = 400 лв. Тъй като залогът е безплатен обаче, в сметката си ще получите единствено чистата печалба, която в случая е 200 лева. Сумата на безплатния залог не се включва в изплащането.

Добрата новина е, че няма условия за коефициент и пазар, на който да разиграете спечелената награда. Важно е само да го направите в рамките на 30 дни. В този срок изискванията за разиграване трябва да бъдат изпълнени. Само тогава бонусът ще бъде считан за усвоен напълно.


Нашето мнение за играта

Оценката ни за играта Survivor от Palms Bet е висока. Подобни надпревари впечатляват потребителите на букмейкъра и всички фенове на залозите. За всички тях е предизвикателство да се изправят срещу самата игра и да се борят за голямата награда от 1000 лв. Рядко български букмейкър предоставя подобно предложение на клиентите си, така че Палмс бет заслужава поздравления за добре свършената работа по играта. Съветваме ви да опитате своя шанс, понеже наградата си заслужава, а играта определено е вълнуваща. Защо пък точно вие да не сте последния оцелял в Survivor надпреварата на Palmsbet? Желаем ви успех.

Включете се сега

Видяно 22 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!