Palms Bet специалист игра с прогнози и награден фонд от 1000 лева

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet специалист игра с прогнози

Един от начините, чрез който онлайн букмейкърите се стремят да запазят интереса на своите потребители в сайтовете, е съставянето на нови бонус игри. Сред родните сайтове за залози, които отправят подобни предложения е Palms bet, чиито игри винаги са били доста атрактивни. Към края на август, компанията обяви новата си бонус игра с прогнози, която ще продължи в рамките на месец. Тя се нарича “Palms bet Специалист” и за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Палмс Бет игра Специалист


Какво представлява играта?

Въпросната бонус игра от онлайн букмейкъра Palms bet е насочена към феновете на спортните залози и в частност футбола. Ако умеете да давате правилни прогнози на водещите мачове от света на най-популярния спорт у нас, значи шансовете ви да грабнете награда от общия фонд са изключително големи. От оператора са отделили 1000 лева общ награден фонд в рамките на тази бонус игра, като сумата се разпределя между 50 участника.

Всеки регистриран клиент има правото да вземе участие в играта, като за целта просто трябва да влезе в своя профил и да достъпи страницата на Palms Bet Специалист. Няма нужда да използвате някакъв бонус код за участие. Настоящата игра е страхотно допълнение към различните Palmsbet промо код оферти за нови и съществуващи играчи, а правилата към промоцията са доста лесни за разбиране.

Всеки играч получава 50 виртуални монети (наричани “COINS”), с които прави прогнози на избрани от оператора мачове всеки ден. Освен всичко обаче, за всеки успешно извършен депозит в сайта, играчът ще получава по 10 монети допълнително. Имайте предвид, че няма значение какъв е размера на депозита. Минимумът е 10 лева, но дори да депозирате по-голяма сума, отново ще получите само 10 виртуални пари за играта.

С наличните монети може да правите прогнози за посочените мачове, като предположенията важат за редовните времена. Това означава, че продължения и евентуални дузпи не се включват. Прогнозирате единствено крайния изход от редовното време на събитието и ако познаете, печелите резултата от заложените виртуални монети, умножени по коефициента на вашия избор. По този начин, след всяка правилна прогноза, ще трупате общ сбор от виртуални монети, с които ще може да участвате в следващите прогнози и в общото класиране. Ако загубите всички налични виртуални пари, ще имате шанса да получите нови 10 такива само ако депозирате.


Какви са наградите и как се използват?

Както вече споменахме, общият награден фонд в бонус играта за специалистите в прогнозите в сайта на Палмс бет е 1000 лева. Той се разпределя между топ 50 в класирането на участниците. Самото подреждане може да следите в страницата на играта, като там имате шанса да видите и собственото си класиране.

Наградният фонд се разпределя по следния начин:

 • 1 място – 250 лева
 • 2 място – 150 лева
 • 3 място – 100 лева
 • 4 място – 60 лева
 • 5 място – 50 лева
 • 6 място – 35 лева
 • 7 място – 25 лева
 • 8 място – 20 лева
 • 9 място – 15 лева
 • от 10 до 30 място – 10 лева
 • от 31 до 50 място – 5 лева

Всички награди са под формата на безплатен залог, който може да използвате в спортния раздел на Palmsbet. Важно е да отбележим, че имате срок от 30 дни, в който това да се случи, а освен това ще трябва да заложите получената сума веднъж, преди да имате възможността да я изтеглите от акаунта си.

Играта Palms Bet Специалист дава възможност на всички регистрирани клиенти на букмейкъра да пробват своя късмет по пътя към част от наградите. Ако покажете добра успеваемост в прогнозите, ще спечелите бонус. Хубавото е, че участието е безплатно и не е пряко обвързано с извършването на залог с реални пари. Това ще рече, че може да спечелите солидна сума без да сте рискували от собствената си банка. Желаем ви успех!

Видяно 7 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!