Palms Bet специалист игра с прогнози и награден фонд от 1000 лева

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet специалист игра с прогнози

Един от начините, чрез който онлайн букмейкърите се стремят да запазят интереса на своите потребители в сайтовете, е съставянето на нови бонус игри. Сред родните сайтове за залози, които отправят подобни предложения е Palms bet, чиито игри винаги са били доста атрактивни. Към края на август, компанията обяви новата си бонус игра с прогнози, която ще продължи в рамките на месец. Тя се нарича “Palms bet Специалист” и за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Палмс Бет игра Специалист


Какво представлява играта?

Въпросната бонус игра от онлайн букмейкъра Palms bet е насочена към феновете на спортните залози и в частност футбола. Ако умеете да давате правилни прогнози на водещите мачове от света на най-популярния спорт у нас, значи шансовете ви да грабнете награда от общия фонд са изключително големи. От оператора са отделили 1000 лева общ награден фонд в рамките на тази бонус игра, като сумата се разпределя между 50 участника.

Всеки регистриран клиент има правото да вземе участие в играта, като за целта просто трябва да влезе в своя профил и да достъпи страницата на Palms Bet Специалист. Няма нужда да използвате някакъв бонус код за участие. Настоящата игра е страхотно допълнение към различните Palmsbet промо код оферти за нови и съществуващи играчи, а правилата към промоцията са доста лесни за разбиране.

Всеки играч получава 50 виртуални монети (наричани “COINS”), с които прави прогнози на избрани от оператора мачове всеки ден. Освен всичко обаче, за всеки успешно извършен депозит в сайта, играчът ще получава по 10 монети допълнително. Имайте предвид, че няма значение какъв е размера на депозита. Минимумът е 10 лева, но дори да депозирате по-голяма сума, отново ще получите само 10 виртуални пари за играта.

С наличните монети може да правите прогнози за посочените мачове, като предположенията важат за редовните времена. Това означава, че продължения и евентуални дузпи не се включват. Прогнозирате единствено крайния изход от редовното време на събитието и ако познаете, печелите резултата от заложените виртуални монети, умножени по коефициента на вашия избор. По този начин, след всяка правилна прогноза, ще трупате общ сбор от виртуални монети, с които ще може да участвате в следващите прогнози и в общото класиране. Ако загубите всички налични виртуални пари, ще имате шанса да получите нови 10 такива само ако депозирате.


Какви са наградите и как се използват?

Както вече споменахме, общият награден фонд в бонус играта за специалистите в прогнозите в сайта на Палмс бет е 1000 лева. Той се разпределя между топ 50 в класирането на участниците. Самото подреждане може да следите в страницата на играта, като там имате шанса да видите и собственото си класиране.

Наградният фонд се разпределя по следния начин:

 • 1 място – 250 лева
 • 2 място – 150 лева
 • 3 място – 100 лева
 • 4 място – 60 лева
 • 5 място – 50 лева
 • 6 място – 35 лева
 • 7 място – 25 лева
 • 8 място – 20 лева
 • 9 място – 15 лева
 • от 10 до 30 място – 10 лева
 • от 31 до 50 място – 5 лева

Всички награди са под формата на безплатен залог, който може да използвате в спортния раздел на Palmsbet. Важно е да отбележим, че имате срок от 30 дни, в който това да се случи, а освен това ще трябва да заложите получената сума веднъж, преди да имате възможността да я изтеглите от акаунта си.

Играта Palms Bet Специалист дава възможност на всички регистрирани клиенти на букмейкъра да пробват своя късмет по пътя към част от наградите. Ако покажете добра успеваемост в прогнозите, ще спечелите бонус. Хубавото е, че участието е безплатно и не е пряко обвързано с извършването на залог с реални пари. Това ще рече, че може да спечелите солидна сума без да сте рискували от собствената си банка. Желаем ви успех!

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!