Palms Bet обяви Лоялна Програма за всички свои потребители

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
лоялна програма от palmsbet

По подобие на много европейски букмейкъри и онлайн казина, родната компания за залози Палмс бет също създаде програма за лоялност на клиентите си. По този начин те ще имат възможност да трупат точки, които впоследствие да разменят за различни награди. До момента Palmsbet не разполагаше с подобна програма, но тя стартира от 1 Февруари 2020 година и всеки регистриран клиент ще може да се възползва от нея. По-долу ще разгледаме какви са условията към нея и как де усвояват точките.

Лоялната програма на palmsbet.com може да Ви донесе безброй награди всеки месец!

Към сайта на Palms bet


Как работи:

Играейки на игрите в palmsbet.com печелите 2 типа точки – бонус и статус. Всеки продукт в портфолиото ще Ви донесе различен брой точки за всеки един заложен лев с реални пари както следва (таблицата показва натрупването и на двата типа точки):

ИграБрой точки за 1 лв. залог
CT Gaming0.3т
Категория Слот (без CT Gaming)0.15т
Категория Живо казино и Игри на маса0.1т
Palms Bet Фентъзи Лига и Виртуални спортове
Пример:

Ако направите залог от 10 лв. с реални пари на игрите на CT Gaming ще получите 3т. При залог от 5 лв. на виртуални спортове ще получите 5т. във Вашия профил. В този случай тоталният Ви баланс от статус точки и бонус точки ще бъде 8т.


Ваучери:

С натрупаните от Вас бонус точки можете по всяко едно време (след натрупване на минималния брой точки) да си купувате ваучери от определен тип. Този ваучер Ви носи бонус с големина в зависимост от Вашето ниво. Цената на един ваучер е 500т и може да бъде под формата на Безплатни игри, Безплатен залог или Бонус сума. Бонус точките натрупани през месеца се прехвърлят към следващия месец!

Стойност на 1 ваучер

НивоБезплатни игриБезплатен залогБонус сума
Diamond5010 лв.10 лв.
Platinum408 лв.8 лв.
Gold357 лв.7 лв.
Silver306 лв.6 лв.
Bronze255 лв.5 лв.
Пример:

Ако сте ниво Silver и обмените 500 точки за безплатни врътки, Вие ще получите 30 безплатни врътки. Ако нивото Ви е Platinum, за същите 500 точки ще получите 40 безплатни врътки.


Статус точки:

Вашето ниво се определя на базата на натрупаните през предходния месец (от 1ви 00:00 до последния ден от месеца 23:59) статус точки. Колкото по-високо е Вашето ниво, толкова по-голяма ще бъде Вашата награда от всеки ваучер. Нивата са както следват:

НивоМинимален брой точки
Diamond25 000 т.
Platinum5 000 т.
Gold500 т.
Silver150 т.
Bronzeдо 150 т.

В началото на всеки месец статус точките биват занулени и нивото Ви ще бъде определено спрямо натрупаните точки през предходния месец.


Условия за наградите:

За да може да изтеглите сумите от наградата, трябва първо да изпълните следните условия:

  1. Безплатни игри – стойността на една безплатна игра е на минимален залог на максималния брой линии на посочената игра. Печалбите реализирани с безплатните игри се начисляват като изтегляема сума във Вашия профил.
  2. Безплатен залог – печалбите с направения от Вас безплатен залог ще бъдат изплатени като изтегляема сума като се приспадне стойността на безплатния залог от получената печалба от него.
  3. Бонус сума – бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти на продукт по Ваш избор в сайта и не по-късно от 30 дни от кредитирането на бонуса.
Видяно 79 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!