Лимитират ли своите играчи от Palms Bet?

7
palms bet лимитиране на акаунт
Коментар на въпроса дали лимитират и ограничават акаунти на играчи в Palms Bet.

Palms bet е един от лицензираните сайтове за онлайн залози и игри в България. Компанията предоставя широк набор от опции за забавление, но както при всеки друг оператор, и потребителите на Палмс бет се питат дали букмейкърът лимитира успешните си играчи. В настоящата статия ще коментираме точно този проблем и ще разберем дали се ограничават играчите или такива практики не са част от действията на Palmsbet.

Вход в Palms bet


Ограничават ли се потребителите на Palms bet?

Много онлайн букмейкъри споделят практиката да лимитират свой потребител, когато той запише поредица от успешни печалби. Често ограничението се свежда до намаляване сумата на залога до много ниски нива от порядъка на само няколко лева. Друг вид ограничение може да бъде изключването на функции като кеш аут. И ако се питате дали Палмс бет прави така, то отговорът е – НЕ. Този оператор няма практиката да лимитира успешните си клиенти и да ги ограничава по един или друг начин.

Нашият опит с този букмейкър показва, че въпреки крехкото му съществуване спрямо други букмейкъри, той спазва честната игра и предоставя безопасна среда за забавление. Palms bet няма да ви лимитира акаунта по какъвто и да е начин, ако спазвате общите правила и условия на бранда. Това обаче си е стандартно изискване, което го има навсякъде. Истината е, че дори да сте успешни със залозите си в сайта, няма да получите ограничение. Лимит на вашия профил може да се получи в някои други случаи, които са свързани с опит за измама.


Кога се лимитират акаунти?

Въпреки че може да се чувствате спокойни за своя акаунт в системата на Palms bet, все пак има някои случаи, при които може да се сдобиете с лимитиран профил. Това обаче няма да се дължи на реализираните от вас печалби, а на неспазването на условията, които букмейкърът налага. Всеки един потребител на оператора се съгласява с правилата и условията на букмейкъра, когато създава своята регистрация в сайта. Ако те бъдат нарушени, букмейкърът не само може да ви ограничи сметката при него, но и да деактивира вашия профил. До последното може да се стигне, ако например се установи, че един човек залага от два различни акаунта и по този начин нарушава правилата на букмейкъра.

Друг случай, при който може да имате ограничение в акаунта, е при неспазване на правилата за някой от бонусите. Например, ако в изискванията е посочено, че трябва да разиграете сумата определен брой пъти преди да теглите, това означава, че трябва да спазите правилото. Ако не нарушавате стандартните условия в сайта, няма причина акаунтът ви да бъде лимитиран.

Palms Bet е сравнително отскоро на сцената на хазарта у нас и няма никакви намерения да ограничава своите играчи, защото по този начин ще си спечели лошо име. Компанията ще се развива още в бъдеще, а за да стане това, трябва да покаже сериозно отношение към своите потребители. С него ще дойде и доверието, което ще тласка бранда все по-нагоре. Palms Bet е сериозен букмейкър, който не лимитира своите успешни играчи. Това, което се изисква от всеки потребител, е да спазва условията на оператора и да не се опитва да мами букмейкъра.

Видяно 1306 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

7 коментара

Коментирай
 1. Георги
  Здравейте как мога да си отключа акаунта,като по мое желание беше заключенnИзточник: https://nostrabet.com/palms-bet-limit-na-akaunt/
 2. Sonq14
  Бих искала да ми блокирате профила в палмс Бет
 3. диана щилиянова
  Здравейте как мога да си отключа акаунта,като по мое желание беше заключен
  1. Петя Ванкова
   Моля да ми бъде възстановен акаунта
 4. Георги
  Ограничават и още как.За един месец игра изкарах към 500лв. чисти и сега мога да залагам по 1 лев на ден. Бягайте далеч от тях!
 5. Петър
  Вие сте най-големите измамници 2 месеца само депозирам без 1 стотинка да съм дръпнал така че бъдете така добри и блокирайте профила ми в Палм Бет благодаря предварително!
 6. halil
  здр как мога да си намерq моя профил абсолютно всичко съм забравил то и не ми дава нов акаунт