10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms bet бонус LaLiga шанс и 100 000 лева награден фонд

0
palms bet laliga шанс
LaLiga Шанс бонус от Palms Bet България

Както по-рано този месец писахме, Palms bet стана официален партньор на La Liga за България. Очакваше се това партньорство да доведе до много позитиви за потребителите на родния букмейкър и ето, че първата промоция е факт. Става дума за най-новата бонус игра на Палмс бет наречена LaLiga Шанс, при която наградният фонд е 100 000 лева.

Участвай в ЛаЛига Шанс


Как да участвам в La Liga шанс на Palmsbet?

Участието в бонус турнира на букмейкъра може да бъде потвърдено преди всеки кръг от настоящия сезон на испанското първенство по футбол. За да се включите в играта, трябва да изпълните залог със следните условия:

  • Минимум залог на стойност 20 лева (не се класират бонус суми);
  • Залогът може да бъде преди началото на мача или на живо;
  • Минималният коефициент трябва да бъде 1.30 или повече;
  • Класират се както единични залози, така и множествени, които съдържат поне 1 мач от текущия кръг на Ла Лига;

Всеки потребител има право да участва веднъж в рамките на текущия кръг и може да спечели една парична награда в рамките на едно теглене. Самият бонус включва толкова кръгове, колкото ще има и стартиращото първенство на Примера Дивизион за сезон 2022/2023. Това означава, че играта ще се проведе в рамките на 38 кръга, след всеки от който ще бъде раздаван награден фонд от 2 500 лева.


Какви са правилата на ЛаЛига Шанс?

Основните правила на бонуса от Палмс бет включват поставянето на квалифициращ залог за участие в тегленето на наградите. Няма значение дали залогът ви печели или губи, важното е да спечелите място в тегленето на паричните награди след всеки кръг.

Началото на бонус офертата се поставя на 12.08.2022 и промоционалният период ще продължи да бъде активен до 04.06.2023 г. Всеки кръг от испанското първенство представя 10 мача, от които потребителите на букмейкъра ще могат да избират за своите прогнози.

Имайте предвид, че в квалифициращите си залози трябва да поставите поне един мач от текущия кръг на Примера. Важно е да спазите и условието за минимален коефициент. Ако затворите залога си с помощта на palms bet cash out, той няма да се класира за офертата.


Какви са наградите от La Liga Шанс bonus в Palms Bet?

Общият награден фонд от играта е в размер на 100 000 лева. Те са разпределени между отделните кръгове на шампионата, които ще бележат и кръговете на Палмсбет бонус играта.

В 37 кръга на бонуса ще се теглят 5 награди по 500 лева всяка. В 1 кръг избран от Палмс бет ще бъдат изтеглени 15 награди по 500 лева всяка. Всички бонуси ще бъдат начислявани под формата на безплатен залог в акаунтите на потребителите. Ще бъде нужно бонус сумата да се превърти веднъж, т.е. да се заложи в рамките на 30 дни, за да бъде усвоена. Безплатният залог ще бъде валиден единствено за спортни залози, но не и за казино.

Всяко едно теглене на наградите ще бъде извършено непосредствено след изиграването на последния мач от текущия кръг на Ла Лига. Печелившите ще бъдат обявявани в промо страницата на бонуса в Палмс бет, както и в страниците на социалните мрежи на букмейкъра.

Тегленията се извършват на случаен принцип, така че видът на залога и неговия изход няма да бъдат от значение. Потребителите ще бъдат уведомени за получен бонус в своите профили.

Партньорството между Ла Лига и Палмс бет обещава да донесе още позитиви за българските фенове на спорта и в частност футбола. Palms Bet La Liga Шанс е само началото на позитивите от връзката между двете страни и ние вярваме, че няма да остане единственият бонус, свързан с испанското футболно първенство.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.