Palms Bet бонус игра Колело на късмета с 10 000 лв. награди

0
palms bet колело на късмета
Колело на късмета от Palms Bet

За регистрираните клиенти на Palms bet бе обявена чисто нова бонус игра – Колело на късмета. Допълнителната промоционална кампания ще се проведе в рамките на почти 3 пълни седмици, в които може да трупате точки и накрая да се поздравите с награда. В допълнение на това, Палмс бет дава възможност за спечелване на допълнителни 50 FS за 100 участници всеки ден.

Към Palms Bet Колело на късмета


Как да завъртя Palms bet Колелото на късмета?

Всеки ден потребителите на Palms bet получават безплатната възможност да въртят колелото на късмета. От това завъртане може да спечелите точки за крайното класиране или пък безплатни завъртания. В края на промоционалния период, този от вас, който спечели най-много точки, ще се поздрави с голямата награда.

Общият награден фонд в тази промоция е в размер на 10 000 лв. Той ще се разпредели между доста участници, а други ще спечелят безплатни завъртания. С тази оферта на Palms bet, компанията дава възможност на своите клиенти да спечелят допълнителни средства и то напълно безплатно. Бонусът ще дойде по сметките им във вид на бонус без депозит от Palmsbet, което си заслужава.

Какъв е периодът на промоцията?

Колелото на късмета от Palms Bet ще бъде активно от 11.10. до 31.10.


Какви са условията за наградите от Колело на късмета?

Правилата на турнира включват безплатно участие и изискване за превъртане на получения бонус. След като получите бонус и акумулирате печалби с него, ще трябва да го превъртите 5х пъти, за да може да ги изтеглите. Бонусът ще бъде валиден за период от 30 дни, в който трябва да изпълните условията му.

Всеки регистриран потребител на Палмс Бет получава конкретно ниво на база на историята си като потребител в сайта. Нивата биват:

  • No Level
  • Bronze
  • Silver
  • Gold
  • Platinum
  • Diamond

В класирането не попадат играчи с ниво No Level.

Друго важно правило е това, че ако в крайното класиране има двама или повече участника с еднакъв брой точки, борещи се за една награда, печели той от тях, който е завъртял първи колелото на късмета.


Какви награди дава Колелото на късмета?

Общият награден фонд е на стойност 10 000 лв. и се разпределя по следния начин:

Място в класиранетоНаграда
11000 лв.
2500 лв.
3300 лв.
4200 лв.
5 – 9100 лв.
10 – 6050 лв.
61 – 16020 лв.
161 – 26010 лв.
261 – 4605 лв.
461 – 65050 бонус завъртания

Освен тези награди, всеки ден Палмс бет ще раздава по 50 бонус завъртания на 100 участника. Безплатните врътки ще бъдат налични на игри от доставчика CT Gaming с 10 линии. Зареждането на free spins ще става до 12:00 ч. на следващия ден.

Видяно 60 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.