Теглене на средства в Палмс Бет

2
теглене на средства в Palms Bet
Изтегляне на парични средства от акаунт в Палмс Бет

Със сигурност най-приятната част от поставянето на залозите е моментът на печалбата. Когато той настъпи е добре да се информирате за методите за извършване на тегления. В платформата на Palms Bet те са почти същите като тези, с които разполагате при депозит. Разбира се, има разлики в минималните и максимални допустими суми на теглене и точно затова предстои да поговорим в този преглед.

Вход в Палмс Бет


Стъпки за извършване на теглене на парични средства

тегления на пари в Палмс Бет
Навигация до секцията за извършване на теглене в Palms Bet

След като сте създали свой собствен акаунт, попълнили сте коректно детайлите за себе си и сте верифицирали акаунта си, то сте почти на финалната права. За да завършите успешно обаче, след като сте се вписали с потребителското си име и парола в Палмс Бет, трябва:

  1. Да изберете стрелката на падащото меню, позиционирано отдясно и да изберете опцията „Теглене“.
  2. В новата страница, която ще се зареди пред вас, ще видите информация за текущия ви баланс и този, който ще бъде изтеглен.
  3. В ситуация на разиграване на повече от един бонус, бъдете внимателни. Съветът ни към вас е да изтеглите единствено сумата, изписана в полето „Изтегляем бонус“.
  4. В случай, че надвишите сумата и направите опит да изтеглите по-голяма, всичко, което сте натрупали като текущ капитал ще бъде изгубено.

Условия и методи за теглене в Палмс Бет

МетодМинимумМаксимумВреме на транзакцияТакси
Visa30 лв.5 000 лв.3-4 работни дниНяма
Easy Pay30 лв.5 000 лв.ВеднагаНяма
ePay30 лв.5 000 лв.ВеднагаВ зависимост от условията в акаунта
Банков трансфер30 лв.10 000 лв.5 работни дниВ зависимост от условията на банката

Ако сте забелязали, единствената разлика с тази на методите за депозит е липсата на разплащателната опция CASHTERMINAL. Останалите методи са налчини както при депозиране на средства, така и при теглене.


Обобщение

В случай, че сте спечелили от някой свой залог в Palms Bet, то бързаме да ви честитим. Не се тревожете за изтеглянето на своята награда. Както и сами се убедихте, няма да ви се наложи да изчаквате твърде много време. Още по-добрата новина е, че дори и сумата, която сте спечелили да не е голяма, то най-вероятно ще можете да я изтеглите, тъй като минималните прагове за извършване на теглене са наистина ниски.

Посетете Palms Bet

Видяно 217 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.

2 коментара

Коментирай
  1. Nedelcho
    Palms bet nedava ne6to
  2. Niklaicho89
    Mersi