200 ежедневни награди с новата игра на Palms Bet „Равен шанс“

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet игра равен шанс

След успеха на играта “Сега е моментът за 2021 специални награди” на Palms bet, компанията реши да създаде нов атракцион за своите потребители. Всички клиенти на оператора сега имат шанс да се впуснат в ежедневната игра с награди, наречена “Равен шанс”. В нея всеки ден ще бъдат раздавани по 200 награди, като общата стойност на изненадите за цялата игра достига 200 000 лева! В следващите редове ще опишем повече за правилата на играта, какви са наградите и как да се борите за тях.

Вход в Palms Bet


Какво представлява играта PalmsBet Равен шанс?

Стартът на новата игра е 23 Март 2021 година, като от компанията обявиха, че тя ще продължи до 1 Май. В този период всеки потребител на бранда, който има регистрация в Palms bet, ще може да вземе участие в битката за наградите. Всеки потребител има право само на едно участие за наградите на ден.

Сигурно вече се питате как да вземете участие в играта? Правилата са много прости. Трябва само да натрупате определена сума залози в сайта, за да спечелите участие. С други думи, ако достигнете определена сума направени залози за ден с реални пари, ще спечелите право на участие в тегленето на наградите за деня. Ето и как се печели такова участие:

 • 20 лв/евро залог на Спорт, На Живо, Бързи залози или Виртуални спортове дава 1 участие
 • 50 лв/евро залог на слот игри (вкл. CT Gaming), Бинго, Живо Казино или Игри на маса дава 1 участие

Както и сами може да видите, не е нужно да извършвате голяма сума залози, за да си спечелите място в тегленето на наградите. Това означава, че и играчите, които не правят чак толкова високи залози, ще могат да получат шанс да спечелят от ежедневните бонуси.

Имайте предвид, че всяко генерирано участие важи единствено за деня, в който е направено. Ако желаете да участвате в томболата и на следващия ден, ще трябва пак да си спечелите участие с извършването на конкретни залози.

Всеки ден, в рамките на 40 дни, Палмс бет ще раздава награди, като общата им стойност за цялата промоция е 200 000 лева.


Какви награди можем да спечелим?

Ето, че дойде време да разгледаме и възможните печалби, които може да си генерирате от участие в играта. Всеки ден се раздават еднакви награди, като информация за тях следва в списъка:

 • 1 награда от 500 лв.
 • 1 награда от 300 лв.
 • 1 награда от 200 лв.
 • 1 награда от 150 лв.
 • 6 награди по 100 лв.
 • 15 награди по 50 лв.
 • 25 награди по 30 лв.
 • 50 награди по 20 лв.
 • 50 награди по 50 безплатни врътки
 • 50 награди по 25 бонус завъртания

Това означава, че всеки ден ще бъдат изтегляни по 200 участника, които са си спечелили право за участие в томболата. Това прави шансът за спечелване на някоя от наградите доста голям.

Имайте предвид, че всички награди, които включват суми, ще трябва да се разиграят 5 пъти. Подобно правило има и при останалите бонуси на Palms bet за регистрирани играчи. Няма ограничение във вида на залозите, които ще използвате. Колкото до безплатните врътки, ако спечелите такива, ще се наложи да ги изиграете на слотове с 20 линии.

Печелившите участници се изтеглят на случаен принцип, с помощта на генератор за случайни числа. Те ще бъдат обявявани в сайта, както и ще бъдат уведомени чрез акаунта им за спечелената награда.

Играта “Равен шанс” на Palms Bet е поредното доказателство за възхода на оператора от началото на годината. Компанията всячески се опитва да ангажира своите потребители и даг и радва с нови и нови предложения. Смеем да твърдим, че новата игра е с доста лесни и достъпни правила за всички клиенти, което дава наистина равен шанс за участие както за потребители, правещи високи залози, така и за по-скромните участници.

Видяно 43 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!