Налични езици в сайта на Palms Bet и промяна

Palms Bet език на сайта

Онлайн операторът Palms Bet е един от лицензираните букмейкъри в страната. Компанията стъпи на сцената в началото на 2018, но въпреки това показва добри практики, с които да впечатли своите потребители. Едно от най-важните качества, които всеки модерен букмейкър трябва да притежава, е многоезичен сайт. Към момента на писането на тази статия платформата на букмейкъра е налична на три различни езика. В следващите редове ще ви разкажем кои са те и как да направите избор на език за показване на сайта на Палмс бет.

Разгледайте сайта


Какви езици са налични?

В днешно време всеки бизнес сайт, чиято цел е да развие услугите си отвъд пределите на страната, трябва да предлага различни езици на показване. Нормално е, след като компанията е позиционирана в България, родният език да бъде основен, но нека видим и кои са всички налични езици за сайта на Palms Bet:

  • Български
  • Английски
  • Турски

Няма съмнение, че в индустрията, в която се намира Палмс бет, българският и английският език са задължителни. Това показва, че операторът едновременно се стреми да предостави услугите си по удобен начин на българите, но и същевременно да се предлага на английски език, който е признат за международен по света. По-интересно е наличието на турски език, но и то е обяснимо. От компанията явно желаят да привлекат вниманието на потребители от южната ни съседка, а защо не и да предоставят още един избор за използване на платформата на турско-говорящото население в страната. Във всички случаи това не е в минус за бранда. По този начин услугите му, за които сме разказали в нашето обстойно ревю за Палмс бет, могат да достигнат доста повече потребители.


Как се избира език за показване на сайта?

Някои букмейкъри предоставят бутон за избор и промяна на език в основното си меню, а други предлагат тази възможност от профила на клиентите. Palms Bet е избрал да предостави бутони за смяна на езика за сайта в долната му част. Когато отворите сайта на компанията, просто навигирайте до най-долната му част, където са различните бутони и секции във футър частта. В лявата област на полето ще видите и знаменцата с наличните езици.

езици за сайта на palms bet

Имайте предвид, че езикът, който е активен към момента, няма да се покаже сред възможните опции. Ако например изберете английски език и навигирате до най-долната част, ще видите, че вече опциите са сведени до български и турски език за показване. По този начин бързо и лесно можете да извършите промяната на езика за показване в сайта на Palms Bet.

Вече сте наясно с наличните опции за избор на език в платформата на родния онлайн оператор Palmsbet. Можете и да сменяте езика за показване на сайта. С различните опции букмейкърът предоставя по-голяма вариативност за избор и по този начин услугите му ще бъдат доста по-широко достъпни.

Налични езици в сайта на Palms Bet и промяна
4.4 (88.89%) 9 votes

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия