Депозит на средства в Палмс Бет

0
Palms bet Депозиране

Ако сайтът на Палмс Бет е успял да спечели вниманието ви и особено с някоя от предлаганите игри, то най-вероятно вече се замисляте за следващата крачка. За да правите залози е необходимо да имате пари по игралната си сметка. За целта, ще ви е нужно да знаете откъде и как да депозирате средства в сайта на, но не се тревожете. В случай, че останете с нас и в следващите редове, ще разберете всички детайли около извършването на депозит.

Вход в Палмс Бет


Стъпки за извършване на депозит

депозит на средства в Палмс Бет
Навигация до секцията за „Депозит“ в сайта на Palms Bet

Разбира се, че за да направите каквото и да било като транзакция първото, което трябва да сте осигурили е регистрация в сайта на букмейкъра. След като вече имате профил и сте се вписали, можете да последвате следващите няколко бързи стъпки:

  1. В горния десен ъгъл на платформата ще видите падащо меню към своя акаунт. За да го отворите, изберете символа на стрелката, сочеща надолу.
  2. Най-отгоре ще забележите хипервръзката за „Депозит“. Изберете я.
  3. Пред вас ще се появят текущите промоции, а вие ще трябва да изберете коя от тях представлява интерес за вас.
  4. Ако не искате да вземете, който и да било от посочените бонуси, не се тревожете. В следващия етап ще имате вариант да ги премахнете.
  5. Когато вече сте решили дали отказвате или приемате условията на бонусите, които сте избрали, ще трябва да окажете какъв е желаният от вас метод за извършване на депозит.

След като сте стигнали до тази стъпка, пред вас ще се отвори нова страница. В нея ще видите всички налични платежни методи. Техните минимални и максимални суми ще видите в таблицата по-долу.


Условия и методи за депозит в Палмс Бет

МетодиМинимална сумаМаксимална сумаВреме за депозит
VISA10 лв.10 000 лв.Незабавно
Easy Pay10 лв.10 000 лв.Незабавно
еPay10 лв.10 000 лв.Незабавно
Банков трансфер10 лв.10 000 лв.1-2 Работни дни
CASHTERMINAL10 лв.10 000 лв.Незабавно

Обобщение

Както и сами ще установите, затруднения относно извършването на депозит в Палмс Бет, няма да имате. Благодарение на пълната информация, с която разполагате, ще можете бързо и лесно да се ориентирате, дори това да е първият път, в който извършвате такава тразнцакция. Сайтът е защитен, така че нямате повод за притеснение и можете да депозирате парични средства без колебание.

Посетете Palms Bet

Видяно 439 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Коментирай

Няма коментари.