Бонус оферта „Всеки Ден“ от Palms Bet

0
бонус
Бонус оферта "Всеки Ден" от Palms Bet

Много и различни са предложенията, които букмейкърите отправят към своите клиенти, за да привлекат вниманието им. Спортният букмейкър Палмс Бет не прави изключение. Компанията се е постарала да включи богат списък с оферти, от които да се възползвате. Ако желаете да разгледате всяка от тях, можете да прочетете повече за всички бонуси в Palms Bet в нашия специален материал, изготвен по темата.

В текущата статия обаче ще се запознаем по-подробно конкретно с промоцията бонус „Всеки ден“. Останете с нас и в следващите редове, за да научите повече за тази оферта. Прочетете подробните правила и условия за усвояването ѝ. Най-накрая ще я анализираме, като представим накратко своя коментар.

Посетете Палмс Бет


Какво представлява бонус „Всеки ден“?

промоция прознай кой е футболистът в Палмс Бет
Изглед от промоцията за бонус „Всеки ден“ в сайта на Palms Bet

Ако сте фенове на футбола и смятате, че знанията ви са достатъчно обширни, можете не само да докажете това, но и да спечелите. За целта посетете официалния сайт на букмейкъра Palms Bet, от главното меню влезте в категорията с „Промоции“ и потърсете бонус офертата „Всеки ден“.

Когато достъпите страницата, на екрана пред вас, ще видите снимка на футболист. Вашата задача е да познаете кой е той. Разбира се, екипът на платформата за спорт и казино залози се е пострал да ви улесни максимално. Ето защо разполагате с 3 възможни изобра. Те включват името и фамилията на трима различни футболисти. Вие трябва да посочите кой е търсеният за конкретния ден. Това е така, защото снимката се променя ежедневно.

Когато направите своя избор и сте сигурни, че знаете отговора, сложете отметка [✓] в празното квадратче, пред името на футболният играч от изображението.

Сега единственото, което ви остава е да попълните информация с личните си данни за:

  • телефон за връзка
  • потребителското ви име
  • кръг

Когато сте готови с въвеждането на тези детайли, можете да натиснете бутон Избери.

Обърнете внимание:
Ако въведете некоректни данни (грешен/чужд/непълен телефонен номер или чуждо/грешно/несъществуващо потребителско име), дори и да спечелите, няма да можете да вземете своята печалба.

Следете в сайта на Палмс Бет, секция „Резултати“ всеки ден в 12:00 часа на обяд, когато на случаен принцип екипът на букмейкъра ще извести един от позналите футболиста от изображението.


Правила и условия на бонуса

  • След като познаете кой е търсеният футболист и бъдете избран на случаен принцип, наградата се зарежда по потребителската ви сметка в сайта.
  • В случай, че нямате такава, от компанията ще ви отпуснат срок от два дни, в които да създадете своя собствена сметка, в която да получите спечелената сума.
  • Бонус „Всеки ден“ е с валидност 30 календарни дни. Ако условията за превъртането му не бъдат изпълнени в този срок, вие губите както самия бонус, така и печалбите, които сте генерирали с него.
  • Ако успеете да изиграете цялата сума на бонуса преди изтичането на тридесетте дни, дадени ви от Палмс Бет, промоцията се счита за изпълнена.

Какво ще спечеля от тази бонус игра на Palms Bet?

Разбрахте какво се изисква от вас, запознахте се и със самата оферта. Сега е времето да разберете и какво ще получите, в случай, че сте познали и сте късметлията, изтеглен от жребия на Палмс Бет.

Да приемем, че сте поставили 5 лв. на коефициент 2,50. В случай, че прогнозата, която сте направили се окаже печеливша, ще бъдете възнаградени със сумата от 7,50 лв. Нека видим как се определя това:

* 5.00 лв. (залогът, който сте направили) х 2,5 (вашият коефициент) = 12.50 лв.
* 12.50 лв. (крайна сума) – 5.00 лв. (залог) = 7.50 лв. (чиста печалба)

Най-хубавото от всичко е, че няма ситуация, в която да изгубите. В случай, че не сте познали, то вие просто няма да спечелите нищо. Това означава, че рискът в тази бонус игра е сведен до нула.


Нашето мнение

Ако имате познания в спортния свят и следите футболните срещи, то най-вероятно тази игра няма да ви зарудни изобщо. Ето защо стимулираме всеки един да изпробва, ако искате дори късмета си. В крайна сметка няма да загубите абсолютно нищо. Друг плюс на бонуса е, че няма сложни изисквания, които да ви заруднят, докато се опитвате да го усвоите. И накрая, но не и на последно място по значение, можете да участвате абсолютно всеки ден. Тази игра ви дава реалния шанс за всекидневни печалби.

Разгледайте бонуса


Видяно 68 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Коментирай

Няма коментари.