Palms Bet бонус за препоръчване на приятел (НЕАКТИВЕН)

1
препоръчване на приятел към Палмс Бет
Привличане на нови клиенти чрез офертата за препоръчване на приятел към сайта на Palms Bet
Актуална информация:

Предложението „Препоръчай приятел“ от Palms Bet вече не е активно.

Имахте ли представа за това, че ако Палмс Бет ви допада и препоръчате сайта на свой приятел, можете да спечелите от това? Да, абсолютно възможно е. За това как да вземете до 50 лева от регистрацията на всеки един от вашите приятели, предпочели да залагат в платформата на букмейкъра благодарение на вас, можете да научите от следващите редове.

Посетете Palms Bet


Представяне на бонуса

Palms Bet бонус препоръчай приятел
Промоция „Препоръчай приятел“ в сайта на Палмс Бет

Всеки играч има свои любими букмейкъри. Ако Palms Bet е такъв за вас, то бързаме да ви представим една невероятна възможност. Можете да грабнете до 50 лева бонус, ако препоръчате на ваш приятел сайта на компанията и той си направи акаунт, благодарение на това, че вие сте го подтикнали. Не звучи никак сложно и въпреки това ви препоръчваме да продължите да четете и по-надолу, за да узнаете как да се случи това. Съветваме ви да отделите няколко минути и да се запознаете добре с пълните правила и условия на бонус офертата „Препоръчай приятел“, за да сте сигурни, че ще получите наградата си.


Правила и условия за усвояване на офертата

 • Имате правото да доведете неограничен брой нови приятели, от които да спечелите бонус в размер на 20% от стойността на първоначалния депозит, който е направил вашия приятел (до 50 лв.)
 • Тази промоция НЕ ВАЖИ за игри като „Блекджек“, „Бакара“, „Виртуални“, „Рулетка“, „Покер“, „Джакпот“ и „Спорт“.
 • Спечелените суми от игри с разглеждания в тази статия бонус могат да се изтеглят единствено ако залозите, които са направени с бонуса са по-големи от двадесеткратния му размер.
 • Ако заявите изплащане преди това, сумата на бонуса, както и всички други суми, които сте спечелили с него, се анулират.
 • Ако не изтеглите или изиграете бонуса, след изтичането на 90 дни от датата на издаването на тази оферта, промоционалната сума се заличава от акаунта ви.
 • Когато ваш приятел се регистрира за първи път в Palms bet трябва да попълни специалното поле, в което да спомене, потребителското ви име. Така екипът на букмейкъра ще знае, че вие сте го насочили.
 • В случай, че нямате желание да получите този бонус, имате задължението да уведомите писмено отдела за връзки с клиенти. Това известие трябва да се подаде преди началото на играта.
 • С учаситето си в промоцията за препоръчване на приятел, вие декларирате своето съгласие с правилата и условията на текущия бонус.

Обобщение

Няма кой знае колко сложни изисквания при взимането на бонуса, затова сме склонни да дадем своя положителен глас за това предложение на букмейкъра. Ако обаче искате да печелите още ви предлагаме да разгледате и останалите бонуси в Palms Bet. Сред тях има някои доста атрактивни промоции, които заслужават усилията, които ще вложите по тяхното усвояване.

Що се отнася до бонуса за препоръчване на приятел, ние смятаме, че от компанията имат много добър подход. Политиката им да възнаградят текущите си играчи като с това привлекат и нови, заслужава нашите адмирации. Стратегията им определено е печеливша и за двете страни. От друга гледна точка, освен парично възнаграждение, вие получавате и друго. Възможността да прекараш време играейки на любимите си игри, споделяйки опит и впечатления с приятели е невероятен шанс, който ви съветваме да не пропускате.

Вземете този бонус

Видяно 345 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.

Един коментар

Коментирай
 1. manol manolov
  Mnogo dobre e saita