Palms Bet бонус за препоръчване на приятел

препоръчване на приятел към Палмс Бет

Имахте ли представа за това, че ако Палмс Бет ви допада и препоръчате сайта на свой приятел, можете да спечелите от това? Да, абсолютно възможно е. За това как да вземете до 50 лева от регистрацията на всеки един от вашите приятели, предпочели да залагат в платформата на букмейкъра благодарение на вас, можете да научите от следващите редове.

Посетете Palms Bet


Представяне на бонуса

Palms Bet бонус препоръчай приятел
Промоция „Препоръчай приятел“ в сайта на Палмс Бет

Всеки играч има свои любими букмейкъри. Ако Palms Bet е такъв за вас, то бързаме да ви представим една невероятна възможност. Можете да грабнете до 50 лева бонус, ако препоръчате на ваш приятел сайта на компанията и той си направи акаунт, благодарение на това, че вие сте го подтикнали. Не звучи никак сложно и въпреки това ви препоръчваме да продължите да четете и по-надолу, за да узнаете как да се случи това. Съветваме ви да отделите няколко минути и да се запознаете добре с пълните правила и условия на бонус офертата „Препоръчай приятел“, за да сте сигурни, че ще получите наградата си.


Правила и условия за усвояване на офертата

  • Имате правото да доведете неограничен брой нови приятели, от които да спечелите бонус в размер на 20% от стойността на първоначалния депозит, който е направил вашия приятел (до 50 лв.)
  • Тази промоция НЕ ВАЖИ за игри като „Блекджек“, „Бакара“, „Виртуални“, „Рулетка“, „Покер“, „Джакпот“ и „Спорт“.
  • Спечелените суми от игри с разглеждания в тази статия бонус могат да се изтеглят единствено ако залозите, които са направени с бонуса са по-големи от двадесеткратния му размер.
  • Ако заявите изплащане преди това, сумата на бонуса, както и всички други суми, които сте спечелили с него, се анулират.
  • Ако не изтеглите или изиграете бонуса, след изтичането на 90 дни от датата на издаването на тази оферта, промоционалната сума се заличава от акаунта ви.
  • Когато ваш приятел се регистрира за първи път в Palms bet трябва да попълни специалното поле, в което да спомене, потребителското ви име. Така екипът на букмейкъра ще знае, че вие сте го насочили.
  • В случай, че нямате желание да получите този бонус, имате задължението да уведомите писмено отдела за връзки с клиенти. Това известие трябва да се подаде преди началото на играта.
  • С учаситето си в промоцията за препоръчване на приятел, вие декларирате своето съгласие с правилата и условията на текущия бонус.

Обобщение

Няма кой знае колко сложни изисквания при взимането на бонуса, затова сме склонни да дадем своя положителен глас за това предложение на букмейкъра. Ако обаче искате да печелите още ви предлагаме да разгледате и останалите бонуси в Palms Bet. Сред тях има някои доста атрактивни промоции, които заслужават усилията, които ще вложите по тяхното усвояване.

Що се отнася до бонуса за препоръчване на приятел, ние смятаме, че от компанията имат много добър подход. Политиката им да възнаградят текущите си играчи като с това привлекат и нови, заслужава нашите адмирации. Стратегията им определено е печеливша и за двете страни. От друга гледна точка, освен парично възнаграждение, вие получавате и друго. Възможността да прекараш време играейки на любимите си игри, споделяйки опит и впечатления с приятели е невероятен шанс, който ви съветваме да не пропускате.

Вземете този бонус

Palms Bet бонус за препоръчване на приятел
4.7 (94.67%) 15 votes

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия