Палмс Бет дава бонус презареждане от 10 лв. за новата игра Aviator

0
palms bet бонус депозит aviator
Бонус при презареждане на сметка от PalmsBet за играта Aviator.

Онлайн операторът Palms bet продължава да носи изненади и добри новини на своите потребители. След като обяви месеца на новите игри в Палмс бет, за който вече писахме, компанията създаде нов бонус точно за първата игра от нововъведенията. Става въпрос за играта Aviator, която се радва на широк потребителски интерес и поради тази причина в рамките на една седмица компанията ще радва потребителите си с бонус за презареждане на стойност 10 лв.

Вземи бонус за Aviator


Как да взема бонуса за презареждане на Aviator от Палмс бет?

Офертата може да активирате като влезете в своя акаунт и от секцията с активните бонуси да приемете офертата “100% до 10 лв. бонус за Aviator”. От тук нататък ще бъде нужно единствено да извършите успешен депозит по сметката си и да получите сумата на бонуса.

Важно уточнение, което правят от Palms bet, е, че бонусът е активен само за играта Aviator. Отделно от това, сумата на бонуса е 10 лв. и не може да получите повече от нея. Всички почитатели на новата игра ще могат да се възползват от офертата, ако са получили покана за активирането ѝ в секцията с наличните бонуси.

Бонусът за презареждане на профила може да се използва само веднъж от всеки клиент, а срокът за активиране на офертата е до края на седмицата, в която е получена поканата. Разбира се, има някои правила и условия, с които трябва да се съобразите.


Какви са условията на бонуса за Авиатор от Палмс Бет?

Основното условие на офертата за презареждане е, че тя важи единствено за играта Aviator. След като получите бонус сумата, ще трябва да разиграете общата сума на депозита и бонуса пъти. Само тогава ще получите право да я изтеглите. Самата оферта е валидна 15 дни и в този период ще трябва да се разиграе. В противен случай бонус сумата ще се анулира.

Условието за превъртане на бонуса би изглеждало по следния начин, описан с пример:

Ако депозирате 10 лв. по сметката си, ще получите 10 лева бонус презареждане. Това означава, че общата сума от 20 лв. ще трябва да се превърти 5 пъти или да имате залози на стойност 100 лв. на играта Aviator. След като изпълните това условие в 15-дневния период, ще може да изтеглите бонуса и натрупаните с него печалби от акаунта си.

Играта Aviator определено привлече интереса на играчите със своята уникалност. Забавлението с нея е гарантирано, а отделно от това всеки един потребител може да се възползва и от нейната демо версия за игра. Ние ви желаем успех и приятни мигове с бонуса и играта Aviator от Palms Bet.

Видяно 59 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.