Как се получава бонус презареждане за спортни залози в Palms Bet?

0
бонус 'Презареждане' в сайта на Палмс Бет
Palms Bet оферта за презареждане

От Palms Bet са се постарали да включат най-разнообразни бонуси в своята секция с промоции. Такова е и предложението за бонус „Презареждане“, което ще разгледаме в текущия преглед. Ще се запознаем със същността му във въвдението. Ще разгледаме правилата и условията, които е необходимо да знаете, за да можете да спечелите. Освен това ще научим дали е възможно промоцията да бъде използвана през смарт устройства. Накрая ще дадем безпристрастно мнение и оценка на всичко описано.

Този бонус не е единственият, който предлага компанията. Препоръчваме ви освен тази оферта, да разгледате и останалите бонуси в Palms Bet, защото сред тях можете да намерите интригуващи награди, които заслужават да бъдат спечелени. От спортния букмейкър са се постарали да ви осигурят максимално разнообразие, така че да откриете най-добрата оферта за вас.

Останете с нас и в следващите редове, за да разберете малко повече за бонус „Презареждане“.

Вход в Палмс Бет


Какво представлява бонус „Презареждане“?

бонус оферта за презареждане в Палмс Бет
Изглед от страница „Промоции“ в Palms Bet и офертата за „Презареждане“

За да получите този бонус, то вие трябва да имате специална покана, изпратена от екипа на комапанията. В тази покана от Палмс Бет са отбелязали какъв е срокът и максималната сума, която може да бъде спечелена. Сигурно вече сте нетърпеливи да узнаете как да получите специалната покана, затова сме изготвили списък, който ще ви даде по-подробна информация.

 • Ако сте лоялен клиент, то имате право да получите оферта на дневна, седмична или месечна база.
 • Поканата ще ви бъде пратена по пощата (на мейла, който сте посочили) или чрез SMS (на телефонния номер, който сте дали).
 • След като получите поканата от Palms Bet първото, което трябва да направите е да депозирате средства в сметката си.
 • Бонусът се кредитира по сметката ви единствено и само след поискване, направено от самите вас.
 • За да осъществите такова поискване е нужно да се свържете с чата на живо в сайта на букмейкъра.
 • Друг вариант за връзка е на имейл адрес support@palmsbet.com.
 • Когато направите всичко това, в рамките на едно денонощие (24 часа), бонусът за презареждане ще бъде зареден.

Правила и условия на офертата

 1. Трябва да сте поканени чрез имейл или SMS от Палмс Бет. В противен случай, не можете да се възползвате от бонус офертата за презареждане.
 2. Тази промоция важи единствено за първия депозит, извършен след получаване на специалната покана.
 3. Ако имате пратена покана, след като сте извършили първия си депозит и не изискате бонуса, който ви се полага, губите правото да го използвате.
 4. Имате срок от 48 часа за изискване на бонуса. Той започва да тече от момента, в който получите покана.
 5. Бонус „Презареждане“ важи само и единствено за спортната секция на Palms Bet.
 6. За да го активирате трябва да пратите имейл с текст: Бонус „Презареждане“ и потребителското ви име в сайта на букмейкъра.
 7. Максималната сума, която можете да спечелите, възлиза в размер на до 100 000 лева.
Забележка:
Съветваме ви да следите редовно сайта на Палмс Бет, секция „Промоции“ и по-конкретно офертата за „Презареждане“. Това е така, тъй като букмейкърът има пълното право да коригира правилата и условията на бонуса по всяко време.

Мога ли да използвам бонуса през мобилното си устройство?

Имате възможност да използване този бонус и да изискате покана за него и през своето смарт устройство. Добре е да знаете, че мобилната версия Palms Bet има на разположение абсолютно същите оферти, които се предлагат и през десктоп варианта на сайта. Разбира се, за ваше улеснение и за да не сте зависими от местоположението на което се намирате, от Палмс Бет се опитват да ви предоставят възможно най-доброто както, когато сърфирате от пресоналния си компютър или лаптоп, така и когато правите това от смартфона си. Няма как да не дадем положителната си оценка и заради този голям плюс на компанията.


Нашето мнение

Лично ние адмирираме желанието на Палмс Бет да обогатяват непрестанно не само секцията с промоции, но и платформата като цяло. Личи си, че полагат старание и по отношение на предлагани оферти, които да интригуват играчите. Ето защо смятаме да поставим висока оценка за бонус „Презареждане“ и чрез таблично представяне да отбележим кои са неговите предимства и недостатъци, за да можете сами да прецените дали тази промоция заслужава вниманието ви:

ПлюсовеМинуси
Всички лоялни клиенти могат да кандидатстватИзисква се специална покана
Възможност за разглеждане на офертата и през мобилно устройствоНеобходимост от изчакване на срок от 24 часа, преди бонусът да бъде зареден
Лесни правила и условия за изпълнение

Посетете Palms Bet

Видяно 118 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Коментирай

Няма коментари.