Джакпот игра с безплатно участие от Palmsbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet безплатен джакпот

Любителите на спортни залози обичат да вземат участие в разнообразни бонус игри с награди. За да засити интереса на своите потребителите, онлайн букмейкърът Палмс бет разработи специална джакпот игра, която дава възможност на играчите да спечелят допълнителни суми. Джакпот играта на Palms Bet е напълно безплатна за всички регистрирани клиенти на бранда, а правилата ѝ са доста лесни.

Към Palmsbet Джакпот


Същност на безплатния джакпот от Palmsbet

Джакпот играта на българския букмейкър се предлага ежедневно в сайта на компанията. За да участвате в битката за награда, ще трябва да се логнете в акаунта си, след което да изберете раздела на самия Jackpot. Там има няколко категории, в които може да следите историята на прогнозите си, да дадете нова прогноза или пък да се запознаете с правилата за участие, които ще ви разкажем.

Участието в безплатния джакпот на Палмс бет изисква от вас да осъществите достъп до секцията “Играй”. Там ще откриете днешния мач, за който трябва да дадете прогноза за точен резултат и да прогнозирате минутата на първия гол в мача. След това имате две възможности:

  • Ако вашата безплатна прогноза е вярна, това автоматично добавя 1 лв. към сумата на джакпота;
  • Ако сте посочили правилно и минутата на първия гол, ще спечелите натрупаната сума;

Задачата определено не е лесна, понеже не всеки ще може да познае точния резултат, а и в коя минута ще бъде отбелязан първия гол на избраната от оператора среща. В допълнение бихме искали да отбележим, че всеки клиент може да извърши само една прогноза за деня на конкретната среща.

Едно от основните уточнения, които трябва да направим, е свързано с крайния резултат от мача 0:0. Тази опция няма да бъде налична за ежедневните футболни мачове, понеже в такъв случай посочената минута за първи гол няма как да се сбъдне. Това означава, че ако срещата завърши без попадения, дневният джакпот кръг се анулира.

Победителят в играта на Палмс бет е този участник, който е познал крайния резултат на мача и е посочил точна минута на първи гол. Ако има повече от един печеливш, тогава наградата се разпределя помежду им. В правилата още се казва, че победителят получава натрупаната джакпот сума до момента, в който извърши своя залог.


Какви са правилата и условията на този бонус?

Към безплатния джакпот на Палмс бет не липсват и конкретни правила и условия, които трябва да бъдат спазени. Подобно на различните бонуси от Palmsbet, тук също има изисквания, на които трябва да обърнете внимание. Нека ги отчетем в следващия списък:

  • Наградата за съответния ден се дава на печелившия до 24 часа след края на дневния период;
  • Всеки потребител може да вземе участие веднъж в дневен кръг, като прогнозите се дават до момента преди да започне избраната среща;
  • Всяка награда се превежда по игралната сметка на играча, като тя трябва да се превърти, за да бъде усвоена;
  • Нужно е спечеленият джакпот да се разиграе веднъж в сайта на Palms bet, без значение в кой от разделите;
  • Условието за превъртане трябва да се изпълни до 30 дни, като нарушение в този срок ще означава загуба на бонуса;
  • След като бонусът се превърти и усвои нацяло, той може да бъде изтеглен от сметката;

Безплатната джакпот оферта за залози на футболни мачове от Палмс бет е с доста впечатляващи правила и условия. По този начин клиентите на компанията ще имат възможността да се впуснат в едно предизвикателство напълно безплатно и ако покажат добри знания, да спечелят солидна награда.

Видяно 22 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!