Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Баскетболни залози в сайта на Palmsbet

0
залози на баскетбол от palms bet
Palms bet залози на баскетбол.

Един от най-популярните спортове по целия свят е баскетболът. Този спорт се радва на най-голямо внимание в Щатите и Канада, но в Европа и по другите континенти също се разви доста, откъм популярност, през последните години. Баскетболът спокойно може да претендира за място в топ 3 на най-популярните спортове. С неговата известност идва и търсенето на опции за залози на баскетболни мачове, каквито се предлагат и в платформата на онлайн букмейкъра Palms Bet. В нея потребителите могат да намерят редица опции за залози на баскетбол, които ще опишем в следващите редове.

Вход в Palms bet


Баскетболния раздел в спортната секция

За всички фенове на баскетболните залози Palms bet предоставя специална секция, където са обособени събитията от този спорт. Ще ги намерите в раздел “Спорт” от главното меню, след като изберете категорията “Баскетбол” от менюто в лявата част. По този начин получавате възможност да се запознаете с всички предстоящи баскетболни срещи, които са налични с опции за залози в сайта.

раздел Баскетбол от Palms Bet

И сами ще забележите, че срещу името на самата баскетболна категория има число. То показва колко събития от този спорт са налични за залози в системата на букмейкъра. Подобно е положението и за другите спортове. Освен това може да използвате филтрите в горната част на навигацията, които позволяват да прегледате както всички предстоящи баскетболни мачове, така и тези за деня, в следващите 1, 3, 6, 24 или 72 часа. Тази опция е удобна, когато търсите краткосрочни събития за баскетболни залози.

След като сте избрали секцията за баскетболни събития, ще ви се появят и самите лиги, от които са наличните срещи.


Налични събития

В сайта на онлайн оператора Palms bet има богат избор от баскетболни събития, който ще ви предложи разнообразни възможности за игра и залози. След като вече сте избрали секцията и различните лиги са визуализирани, може да си изберете някоя от тях, за да разгледате и кои събития са налични за нея. От менюто в лявата част ще направите избора на шампионат, а в централната част на сайта ще се покажат наличните събития.

Сред баскетболните шампионите, които са налични в платформата на Palms Bet, са:

 • NBA
 • Euroleague
 • Eurocup
 • Adriatic League
 • НББ на Бразилия
 • Италия Серия А

Това са само част от първенствата, за които ще откриете събития. Разбира се, не са забравени и други силни лиги, като тези на Испания, Турция, Гърция, Германия.

Като заключение за тази точка можем да отбележим, че всички основни първенства в Palms Bet са на разположение в баскетболната секция. Това изглежда достатъчно за всеки фен на залозите на този спорт, понеже по-долните дивизии така или иначе не представляват голям интерес.


Опции за залози

Една от най-важните характеристики на баскетболните залози е възможността за поставяне на предвиждания на разнообразни маркети. Стандартно, когато преглеждате основната част от предстоящите баскетболни мачове, ще ви се покажат двата главни пазара в баскетбола – победа за домакин и победа за гост, както и коефициентите към тях. В сайта на Палмс бет обаче има още доста опции, които са налични след избор на бутона, който стои в края на реда за всяко събитие. При неговото избиране ще се визуализират всички налични опции за залози към конкретната баскетболна среща.

palms bet опции за залози на баскетбол

Някои от наличните пазари, които ще намерите към баскетболните събития в сайта на Палмс Бет, са:

 • Хендикап
 • Общ брой точки
 • Резултат за четвърт
 • Резултат за полувреме
 • Най-резултатна част
 • Печеливша разлика за отбор

Това са част от наличните опции, като всичките ще може да намерите при преглед на конкретно събитие в сайта на оператора.

Като цяло, можем да си направим извода, че в платформата на този букмейкър са налични всички основни пазари за залози на баскетбол. Хубавата новина е, че за приблизително всички събития, от всяка лига, ще може да избирате от едни и същи пазари. Това ще рече, че селекциите, които са налични за мачовете от НБА, ще бъдат на разположение например и за срещите от лигата на Литва. Разбира се, възможно е да има и някои разлики, което е нормално с оглед на това, че винаги водещите събития получават по-голям набор от пазари, от които потребителите да избират за своите залагания.


Залози на живо на баскетбол

Следващата част от опциите за баскетболни залози в сайта на Палмс бет, която ще засегнем, е свързана с възможностите за поставяне залози на живо. В платформата на букмейкъра тези опции се предоставят в отделен раздел, наречен “На Живо”, в който ще намерите срещи в реално време. От менюто в лявата част може да разгледате дали в момента има баскетболни събития на живо и какви са те. Когато изберете дадено събитие, за него ще ви се покажат доста детайли в централната част на екрана.

залози на живо на баскетбол от palms bet

В горната част на платформата за баскетболни залагания в реално време има област, където се показва информация за срещата. Изписва се лигата, от което е събитието, както и се показва таблица с резултата от срещата, която се обновява в реално време. Под всичко това са и наличните опции за залози, които на живо се променят динамично, в зависимост от развоя на самия баскетболен мач.

Недостатъкът на баскетболните залози в реално време от Палмс Бет може да се изрази в липсата на пряко предаване или пък графики за живо проследяване на мача. Това беше описано още в нашия обзор за Palms bet и всички предложения на оператора. Там може да следите и за всички нововъведения от компанията. Колкото до преките предавания, тяхната липса може да се поправи в бъдеще. Що се отнася до самите събития на живо от света на баскетбола, то можем да отбележим, че почти всеки един мач, който е бил предлаган със залози преди неговото начало, ще може да се залага и в реално време.


Ниво на коефициентите

Редно е да отбележим няколко думи и за предлаганите коефициенти за баскетболните събития в сайта на Palms bet. За да бъдем напълно обективни, направихме сравнения между предлаганите ставки от българския букмейкър и редица чуждестранни оператори. От този анализ успяхме да извлечем някои изводи, които ще ви разкажем в следващите редове.

Общата оценка за коефициентите на Palms bet за залози на баскетболни събития е по-висока от средното. Операторът предоставя ниски маржини, което пък означава, че коефициентите са високи. Особено впечатление правят ставките, които компанията дава за отборите аутсайдери в даден мач. Ако обичате да търсите изненадите и решавате да не се доверявате на фаворитите, то Palms bet предлага доста добра опция за залози. Колкото до други маркети като под/над брой точки например, нивото на коефициентите в системата на Палмс бет е малко по-ниско и се доближава до средното за пазара.

В крайна сметка, опциите за залози на баскетболни мачове са разнообразни, а коефициентите са над средното ниво. Това би трябвало да задоволи повечето фенове на баскетболните залагания. Все пак Palms Bet е букмейкър, който отскоро е в индустрията и въпреки това предоставя завидно добри услуги.


Нашето мнение

Баскетболните залози в сайта на Palms Bet са на добро ниво от гледна точка на предлагани събития, пазари и коефициенти. Към плюсовете можем да прибавим и наличието на функцията кеш аут, която може да се използва за този спорт. Може да отбележим и наличието на залози на живо. Всичко това е в плюс за клиентите, но основният недостатък на баскетболните залози е отсъствието на платформа за проследяване в реално време при залозите на живо. Това би трябвало да е от основните задачи за бъдеще, които компанията трябва да свърши, за да подобри още услугите си.

Към раздел Баскетбол

Видяно 61 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.