До 100 лв. Бонус Безплатен Залог Всеки ден от Palms Bet

Безплатен залог всеки ден от Palms Bet

Обичате ли да играете със залози на живо? Ако отговорът е „да“, букмейкърът Palms Bet ще ви даде основателна причина да изберете именно тази платформа за In-Play прогнозите си. Компанията предлага специален бонус за всички потребители, които предпочитат играта в реално време. Вижте как може да се възползвате от офертата в следващите редове.

Грабни 100 лв. Бонус


Какво представлява офертата?

Новото попълнение в портфолиото с оферти от Palms Bet е насочено специално към спортните фенове, които обичат да прогнозират срещи в реално време. Бонусът представлява кеш бек на загубите, които сте претърпели през изминалия ден. Поощрението се начислява в акаунта ви като средства за безплатен залог. Размерът му зависи от сумите, които сте изгубили и се изчислява, както следва:

  • За загуби от 20 до 39,99 лв. клиентът получава 2 лв. бонус
  • За загуби от 40 до 99,99 лв. клиентът получава 5 лв. бонус
  • За загуби от 100 до 199,99 лв. клиентът получава 10 лв. бонус
  • За загуба от 200 до 399,99 лв. клиентът получава 20 лв. бонус
  • За загуба от 400 до 999,99 лв. клиентът получава 40 лв. бонус
  • За загуба от 1000 лв. и повече клиентът получава 100 лв. бонус

Как да се възползвате от нея

Най-хубавото на този бонус от Palms Bet е, че не върви със сложни изисквания за получаване и усвояване. Всичко, което трябва да направите, е да играете в секция На Живо на сайта. Ако претърпите загуби, компанията ще възстанови част от тях според схемата, описана по-горе. Бонусът ще бъде преведен в акаунта ви до 12 ч. на следващия ден.

Регламент на промоцията
  • За да участвате в промоцията, трябва да играете с реални средства. Залози, направени с бонус средства, не се класират за офертата.
  • Към условията на бонуса не спадат анулирани и отменени залози или фишове, за които е използван кеш аут.
  • Сумата на поощрението се изчислява на база на регистрираните загуби в рамките на един календарен ден. Периодът, за който се засичат те, е от 00:00:00 ч. до 23:59:59 ч.

Нашата оценка за Бонус Безплатен Залог Всеки Ден

Може би се чудите дали новата промоция на Палмс Бет си заслужава, предвид факта, че размерът и не е особено голям. Веднага бързаме да подчертаем, че идеята тук е съвсем ясна – колкото повече играете в платформата, толкова по-голям бонус ще получите. Няма как да не посочим още, че поощрението няма специфични изисквания за усвояване и с малко повече късмет може да ви донесе добри печалби веднага.

Грабни 100 лв. Бонус

До 100 лв. Бонус Безплатен Залог Всеки ден от Palms Bet
Рейтинг 5.0 от 1 мнения

Елица Мартинова

Елица Мартинова е един от членовете на екипа ни, който се занимава със създаването, оформянето и публикуването на ревюта. Има известен опит в областта на залаганията и се интересува по-задълбочено от мобилните апликации на различните букмейкъри.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X