Палермо и Торино ще изиграят скучно реми

0
прогноза Х
Неделя 15 Февруари 16:00 ч

Изключително комична ситуация се разигра покрай Палермо и предстоящия им мач с Торино от Серия А този уикенд.

Гилермо Счелото не получи разрешение да е треньор в Италия и така на Палермо им се наложи да върнат отново на работа изгонения Джовани Боси. Това е шестият път през сезона, в който ексцентричният бос на клуба сменя наставника. В тима обаче надали ще постъпят някакви промени. Торино пък се раздели с Амаури и остава в атака с Чиро Имбоиле и Андреа Белоти.

Палермо и Торино си вкарват по над 2.5 гола на мач в последните им 3 срещи. Домакините пък не са губили от този съперник вече 6 поредни двубоя. Изобщо Торино е доста слаб гост с едва една победа в 10 визити в Серия А.

Домакините остават далече от зоната на изпадащите въпреки смяната на треньорите, докато Торино са без победа в 5 мача и връщането в игра на футболисти не помага. Надали ще видим много жив мач. По-скоро реми от сорта на 0:0 или 1:1. Може да пробвате и под 2.5 гола.

Видяно 13 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.