Оферти за Лоялност

Бонусите за лоялни играчи придават допълнителна стойност на онлайн букмейкърите, като в същото време радват играчите, които показват доверие у един или друг сайт. Запознайте се с различните бонуси за лоялност, които може да срещнете сред онлайн операторите.

(3) оферти от (19) букмейкъра
VIP КЕШБЕК от 1xBet
VIP КЕШБЕК В знак на благодарност, че избрахте 1хБет, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към тяхната нова програма за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво е програма за лоялност и как работи? Има 8 нива в тяхната програма за лояно...
1xbet
VipПрограма за лоялност
Вземи този бонус
Повече информация
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Palms Bet Лоялна Програма
С натрупаните от Вас бонус точки можете по всяко едно време (след натрупване на минималния брой точки) да си купувате ваучери от определен тип. Този ваучер Ви носи бонус с големина в зависимост от Вашето ниво. Цената на един ваучер е 500т и може да б...
Palms Bet
Програма за лоялност
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
VIP кешбек от Melbet
VIP Cashback от MELbet За клиентите, избрали да се регистрират в MelBet, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към техния клуб за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво представлява програмата за лоялност? Има 8 нива в тяхната програма...
MELbet
VipПрограма за лоялност
Вземи този бонус
Повече информация
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представляват бонусите за лоялни играчи?

Бонус офертите от типа лоялност са характерен начин за букмейкърите да възнаградят най-активните си потребители. Именно за тях са и този тип оферти. Бонусите за лоялни играчи се дават на клиентите в даден сайт за залози, които показват най-голяма активност. Тя може да бъде свързана с извършването на залози и депозити. Във всички случаи, бонусите за лоялност си заслужават.

Идеята на промоциите за лоялни клиенти не е да ви накара да правите невъобразим брой залози, само и само да получите някакъв бонус. По-важното е да се придържате към отговорното залагане, а след като го правите регулярно, букмейкърът или казино ще ви възнагради с конкретен бонус.

В доста от случаите бонусите за лоялни клиенти са част от програмите за лоялност на сайтовете. В зависимост от това как се придвижвате в тях и колко по-високо ниво изкачвате, ще получавате и по-добри бонуси.


Какви видове оферти за лоялност са налични?

Бонусите за лоялни играчи могат да бъдат от най-различни типове. Някои от тях са под формата на безплатни залози, други във вид на кеш бонус. Има обаче и други интересни изненади за лоялните клиенти, като всички те описваме в следващия списък:

 • Бонуси за следващ депозит
  Една оферта за лоялни играчи може да бъде във вида на бонус за следващия депозит, който извършите в акаунта си. Това е ексклузивна оферта, която е достъпна само за определени играчи, така че до нея не могат да стигнат всички регистрирани клиенти на компанията.
 • Безплатен залог
  Доста от промоциите за лоялни клиенти представляват безплатни залози. Те могат да се предоставят през определен период или пък да се дават специално за конкретни събития.
 • Кеш бонус
  Не са чужди и бонусите за лоялност във вида на кеш суми. Те се явяват тип бонус без депозит по акаунта ви, който може да използвате за залози и игри. Не забравяйте обаче, че тези бонуси идват с конкретни изисквания, които трябва да спазите. Нужно е да разиграете сумата няколко пъти, за да я усвоите напълно.
 • Мърчандайз изненади
  Някои компании за залози предлагат на своите лоялни клиенти и различни подаръци. Те могат да включват спортни принадлежности, футболни топки, тениски, шапки, химикалки и много други.
 • Билети за събития
  Не са изключени и лоялни програми, в които за най-верните потребители на даден бранд се предлагат и билети за водещи спортни събития. Така например може да се сдобиете с билет за финал на Шампионска лига или някое друго голямо първенство по футбол. Разбира се, не е изключено да получите и VIP вход за някоя боксова галавечер или събитие от друг спорт.

Колко често се дават бонуси за лоялност?

Офертите за лоялните клиенти изглеждат доста интригуващо, така че всеки би искал да стигне до тях колкото се може по-скоро. Няма обаче конкретен период, в който това да стане. Няма и точно определена схема, по която се дават бонусите за лоялни клиенти.

Букмейкърите и казината с програми за лоялност обикновено имат конкретни нива, спрямо които раздават и наградите. При някои оператори обаче бонусите се изпращат индивидуално на лоялните играчи на дневна, седмична или месечна база, в зависимост от тяхното представяне и активност.


Как работят програмите за лоялни клиенти?

Няколко пъти дотук споменахме за лоялните програми на букмейкърите. Много от залагащите се чудят как всъщност работят те. Докато при някои този начин на работа е ясно описан, при други не чак толкова. Все пак, има няколко модела за лоялни клиенти, които се срещат най-често и за които ще ви разкажем.

 • Трупане на точки – един от начините за определяне на ниво в конкретна лоялна програма е чрез трупане точки. От своя страна, точките се натрупват спрямо залозите, които потребителите извършват. Има определена схема, по която букмейкърът начислява точките. Например, за изиграни 10 лева може да получите 1 точка. При по-високо ниво в програмата за лоялност тази 1 точка може да се печели и при по-малка сума, например 7 лева. Това зависи изцяло от условията към програмата в съответния сайт. Идеята е, че трупате точки, които впоследствие може да обменяте за различни бонуси и подаръци.
 • Проследяване на залозите за определен период – съществуват програми за лоялни клиенти, при които направените от вас залози се следят. По този начин компанията отчита натрупаната сума и спрямо нея ви изкачва сред нивата на програмата.
 • Бонуси за натрупани залози, без да се показват на играчите – има и схеми за лоялни програми, които работят на подобен принцип. При тях вътрешна система на букмейкъра отчита направените от потребителя залози и чрез специален алгоритъм се предоставят бонуси за тези от клиентите, които покажат определена активност.

FAQ

Коя е най-добрата програма с оферти за лоялни клиенти?

Мога ли да получа бонус лоялност, ако не посещавам често сайта?

Как се печелят точки в програмите за лоялни потребители?

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.