Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво представлява промоцията на 1хБет „Бой на фишове“?

0
Бонус оферта
Промоционална оферта за допълнителни бонуси от фишове с най-високи коефициенти в сайта на 1xBet.

Всички любители на онлайн спортните залози знаят, че коефициентите за различните пазари варират в големи диапазони. Доста често хората търсят сигурността в по-ниските коефициенти, но пък има залагащи, които дебнат момента за залог на висока ставка. Може би не знаете, но вече може да печелите допълнителни награди от вашите успешни залози на високи коефициенти. Това обаче не се случва във всички сайтове за залагания. Ще може да се възползвате от офертата в сайта на онлайн букмейкъра 1xbet. Тя се нарича “Бой на фишове”, налична е за спортни залози и ще ви разкажем повече за нея в настоящия материал.


Същност на промоцията

Бонусът на 1xBet е доста интересен и определено ще привлече интереса ви. Същността на офертата се крие в това, че всички печеливши залози на коефициент между 30 и 501 за конкретен месец участват в разпределението на специален бонус. То се извършва в началото на следходния месец, като за участие трябва да имате поне един печеливш залог на стойност минимум 3 лв. на събитие с коефициент от 30 до 501. Бонусът е валиден за спортни залози преди мач и на живо. Важно е да знаете, че залозите от тип верижен или система не се приемат в рамките на тази промоция. Всички останали, като сингъл и акумулатор, са валидни и участват в рамките на бонуса.

Бонусът няма точно определена сума, като тя зависи от размера на направените залози на високи коефициенти в рамките на конкретния месец. След като той приключи, в началото на новия месец се определя сумата на общия бонус и се прави разпределението между печелившите. Няма ограничения в броя фишове, с които може да участвате. Стига те да са печеливши, да са направени с поне 3 лева залог и да бъдат на коефициент между 30 и 501. Имайте предвид, че непечеливши залози няма да се зачитат за разпределението на наградите към тази промоция.


Как се разпределя бонус сумата?

Първо, нека отбележим, че пълната сума на бонуса се определя от 1xBet и тя е 5% от сумата на всички потвърдени залози с коефициент поне 30. Сумата се отчита в рамките на месец. След като конкретен месец приключи, от 1-во до 5-то число на следващия месец, бонус сумата се начислява по сметките на печелившите. Общата бонус сума се разделя на 20 части, които не са равни. Наградата се разпределя между фишовете, представляващи 10-те успешни залози с най-високи коефициенти за мачове от раздел Спорт, които не са започнали, и 10-те успешни залози с топ ставки от раздел На Живо.

Ето и как става разпределението, което важи както за 10-те печеливши залога на спортни събития преди тяхното начало, така и за тези на живо:

  • двата печеливши фиша с най-високи коефициенти печелят по 10% от общия бонус;
  • следващите четири фиша с най-високи ставки вземат по 5% от общия бонус;
  • последните четири печеливши фиша, които допълват топ 10, получават по 2,5% от общия дял на бонуса;

Ако има няколко залога, които са спечелили с един и същ коефициент, този с по-голямата сума на залога получава предимство. Ако има и подобно равенство, тогава по-рано направеният залог е с предимство. Един играч може да получи една награда за месеца.

Много важно условие за бонуса е, че след като го получите, трябва да извършите залог на спортно събитие в сайта със сумата на бонуса, като коефициентът на селекцията трябва да е минимум 1,90. Също така трябва да знаете, че само клиенти с попълнени изцяло профили ще имат правото да получат бонус. 1xBet запазва всички права за бонуса, като може да го промени по всяко време, да отмени офертата или да изключи конкретен участник.


Пример за бонуса

Нека опишем офертата още веднъж, но с показателен пример. Да речем, че за конкретен месец 1xBet отчита залози на обща стойност 20 000 лева, които са направени на коефициент точно или над 30. Така общата сума на бонуса, който ще се разпредели в началото на следващия месец, е 5% от натрупаната сума и възлиза на 1000 лева. Тази сума се разделя на 20 части, като по 500 лева печелят 10-те спечелени фиша с топ коефициенти за събития преди мач и отделно 10-те фиша със залози на събития на живо. Разпределението на сумите за всеки 10 фиша е следното:

  • първите 2 играчи печелят по 100 лева бонус;
  • следващите четирима взимат по 50 лева;
  • за последните 4-ма в топ 10 се полагат по 25 лева;

Нашето мнение

Най-хубавото на тази оферта е, че след като направите успешен залог от поне 3 лева на събитие с висок коефициент, вие получавате печалба от самия залог. По този начин минималната печалба от подобен фиш възлиза на 90 лева, което не е никак малко. Вие получавате тази сума, с освен това влизате и в рамките на бонуса, заради печелившия залог. Разбира се, от бонус сумата печелят единствено играчите с успешни залози на топ коефициенти. И въпреки всичко офертата си остава доста добра и уникална за букмейкъра 1xBet. Чрез нея може единствено да спечелите.

Видяно 49 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.