Звездите на България пред отказване от националния отбор

0
Цветан Соколов
Снимка: lap.bg

Две от големите звезди на волейболния ни национален отбор – капитанът Цветан Соколов и опитният Тодор Скримов, са пред отказване от представителния тим.

„Моята информация е, че Тошко Скримов и Цецо Соколов ще спрат с националния отбор. Това е нормално, тъй като вече доста години натрупаха в националния отбор и едва ли искат да ги бият отбори, които до преди няколко години сме ги били с лекота“, заяви Теодор Салпаров.

Думите му обаче не бяха потвърдени от президента на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който смята, че е рано Соколов и Скримов да приключват с националния отбор.

„Те са все още прекалено млади да се отказват от националния отбор. Сигурен съм, че те ще получат повиквателна за националния отбор, но вече какво ще бъде тяхното решение не знам. Те имат място в националния отбор и могат още много да дадат.

Във федерацията имаме ясни правила, ако някой откаже покана, но не мисля, че ще се стигне до това“, коментира Ганев.

Николай Желязков, който е помощник треньор в националния отбор, призна за загатване за отказване от страна на Скримов.

„Тошко след европейското първенство беше споменал нещо такова пред мениджъра на отбора. Обмислял такива варианти, но повече нищо не спомена. Надявам се да не е вярно“, каза Желязков.


Видяно 27 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.