Звезда във волейбола се прибра с ЦСКА от Украйна

0
Жана Тодорова волейбол жени
Източник: fivb.com

Либерото на националния ни отбор по волейбол Жана Тодорова се оказа в самолета на ЦСКА снощи, разбра Nostrabet. 

Суперзвездата ни при „лъвиците“ пое обратно към България след влизането на нейния Прометей в груповата фаза на Шампионска лига. Воденият от Иван Петков украински хегемон има в състава си още българките Нася Димитрова и Лора Китипова.

В щаба на най-успешния треньор на Марица е и бившият кинезитерапевт и помощник-треньор на пловдивчани – Николай Касабов.

Тодорова се възползва от тридневната почивка след триумфа с 3:1 над швейцарския шампион Витеос. В първия мач пък украинките победиха с 3:0 в Швейцария.

По същото време футболният ЦСКА загуби от Зоря в Луганск, където се игра и волейболният сблъсък. Това е така, тъй като в Днипро (откъдето е Прометей) има хубава зала, но не отговаря на изискванията за мачове от Шампионска лига.

Двете срещи свършиха по едно и също време, а от „червените“ направиха жест към волейболистката ни и тя се прибра заедно с футболистите към България, вместо да търси сложни пътувания с влак до Киев и след това друг полет.

Жорди Кайседо ЦСКА

Видяно 16 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.