Зума: България играе по-добре с играчи на Локо Пд

1
Христо Бонев
Снимка lap.bg

Легендата на родния футбол Христо Бонев изрази задоволство, че неговият Локомотив Пд има петима национали. Зума дори уточни, че ще бъдат шестима, след като вратарят Мартин Луков се възстанови.

Според Бонев именно футболистите на любимия му Локо са в основата на по-добра игра на нашите след почивката срещу Франция.

Бонев напомни, че през първото полувреме не сме имали нито една добра атака, но с влизането през второто полувреме на Бирсент Карагeрен, Димитър Илиев и Георги Минчев вече сме имали повече идеи в атака и сме започнали да поглеждаме по-често към вратата на „петлите“. Неслучайно Илиев и Карагерен са били в основната на единственото ни чисто положение.

Христо Бонев смята също, че капитанът Кирил Десподов може да се превърне в лидер на националния, тъй като има изключителни качества.

Видяно 35 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Иван Георгиев
    Абсолютно