BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Зрител получи сърдечен пристъп на Уотфорд – Челси

0
Маркос Алонсо
Снимка: Twitter

Уотфорд играе с Челси в мач от 14-ия кръг на Премиър лийг. След първото полувреме резултатът е 1:1, като Мейсън Маунт откри за гостите в 29-ата минута, а Денис изравни в 43-тата.

Играта беше прекъсната в 13-ата минута, след като играчите обърнаха внимание на съдията Дейвид Кут, че един от зрителите е получил здравословен проблем и се нуждае от медицинска помощ. Защитникът на Челси Маркос Алонсо пръв показа на рефера какво се случва на трибуните.

Докато на фена се оказваше помощ, футболистите напуснаха терена по нареждане на съдията и се прибраха в съблекалните. След около половин час те се върнаха и играта беше подновена.

По-късно бе съобщено, че фенът е получил сърдечен удар и първа помощ са му оказали парамедиците на Челси. Състоянието на привърженика вече е стабилизирано.

Превод: Nostrabet


Видяно 30 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.