Зоря – ЦСКА без публика

0
цска зоря
Снимка: lap.bg

Двубоят от четвъртия кръг от Група „C“ от Лигата на конференциите между отборите на Зоря (Луганск) и ЦСКА ще се проведе през празни трибуни. Новината бе съобщена на официалния сайт на 31-кратните шампиони на България, които пътуват за Украйна следващата седмица.

„Ръководството на Зоря (Луганск), с който ЦСКА ще играе в предстоящия кръг от Лигата на конференциите, официално информира УЕФА и „армейския“ клуб, че срещата между двата тима в Запорожие на 4 ноември ще се проведе при закрити врати.

Причината мачът да е без публика е очаквана – пандемията от коронавирус и ограниченията на местните здравни власти.

Домакините водиха преговори с отговорните институции през седмицата да се направи изключение за евротурнирите, но в крайна сметка решението е да не бъдат допускани фенове на стадион „Славутич Арена“.

Ако ситуацията с коронавируса в областта на Запорожие коренно се промени и подобри в близките дни, тогава достъпът до спортни събития ще се обсъди отново и всички ще бъдат своевременно информирани.“

Последният абзац от съобщението е слабо вероятен, имайки предвид малкото оставащо време до следващия четъвртък.

Видяно 10 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.