Журналист вбеси Левандовски с въпрос за Меси

0
Роберт Левандовски
Снимка: Twitter

Журналистът Лукас Белтрамо подразни Роберт Левандовски, след като го попита дали в предстоящия мач между Полша и Аржентина ще покаже на Лионел Меси, че всичко помежду им е наред след събитията около церемониите за индивидуалните награди през миналата година. 

Нападателят на Барселона първоначално не разбра въпроса и попита репортера за уточнение. Белтрамо му обясни, че има предвид коментара на Лева относно това, че Меси признал, че полякът заслужавал „Златната топка“, но въпреки това не е гласувал за него в анкетата на ФИФА. Впоследствие Роберт отрече да е казвал подобно нещо.

Защо да не му подам ръка. С Меси всичко е наред, никога не съм имал нещо против него. Защо ми задаваш подобен въпрос? Какво съм казал? Кога и къде съм го казал? Не, не помня да съм го казал по този начин. Може би си го видял в Инстаграм. Може би някой го е казал така, но не и аз, отговори Левандовски.


Видяно 19 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.