Здравко Димитров: Покайвам се за станалото с Левски

0
Здравко Димитров
Снимка: lap.bg

Фланговият нападател Здравко Димитров изрази дълбоко съжаление за стореното от него в Левски.

Старши треньорът Станимир Стоилов го изхвърли от състава заради проблемите му с хазарта и дълговете към лихвари. От клуба му помогнаха неведнъж, но те така и не отшумяха. 

„Добре съм, но не знам какво ще се случва занапред. Ще се разбере в скоро време. В момента се подготвям самостоятелно. Това, което се случи между ден и Левски не желая да го коментирам. Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но не мога да върна времето назад“, сподели Димитров. 

„Това с лихварите, което се изписа в медиите, въобще не е така. Не ходя на „Георги Аспарухов“ в момента. Имам договор със „сините“ до 2024 година.“

„Живот и здраве се надявам скоро пак да играя в някой клуб. Дай Боже в един момент да ми се получи и в Левски. Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба“, заяви бързоногото крило. 

Видяно 21 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.