Защитник на Левски сяда на пейката

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е разочарован от игровото поведение на Христос Шиелис във Вечното дерби. Кипърският защитник носи основна вина за победния гол на ЦСКА, след като остави Жорди Кайседо да го надбяга и необезпокоявано да се разпише. 

Освен това и в други случаи Шиелис бе лошо позициониран, включително и когато не покри зоната си и остави Федерико Варела да нахлуе сам срещу Николай Михайлов. Варела обаче си поведе дълго топката и не наказа гафа на синия бранител.

Стоилов обмисля да остави Шиелис резерва срещу Лудогорец в неделя и вместо него в центъра на отбраната да излезе новото попълнение Хосе Кордоба. 

Другите трима играчи пред вратаря Николай Михайлов ще бъдат националът на Северна Македония Гьоко Зайков и бековете Драган Михайлович и Иван Горанов.

Видяно 14 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.