Замразяват строежа на „Армията“?

0
Българска армия ЦСКА
Lap.bg

Изграждането нов стадион на мястото на “Българска армия” е замразено, твърди „Тема спорт“. Учредяването на съвместното дружество “Спортни имоти Българска армия” АД за подписването на договор няма развитие нито от страна на ЦСКА , нито от държавата.

Служебният спортен министър Андрей Кузманов, чийто коментар по темата бе на 20 май, също индикира за стопиране на процеса.

“Процедурата е в задънена улица. Доразглеждат се документите за това дружество между министерството и футболния клуб ЦСКА. Има договорености, но до момента това общо дружество не съществува. Не е регистрирано в съда. Проверяваме какъв е случаят”, каза Кузманов преди месец, а оттогава няма публично развитие по темата.

Ето кой е на изхода на „Армията“ и ще бъде продаден.

От “Армията” не излизат с абсолютно никаква информация за строежа на новия стадион, който вълнува абсолютно всеки фен. Запознати твърдят, че причината за мълчанието е пасивността на институциите и държавата.

От самото начало беше ясно, че процедурата е много тромава, но вече минаха почти две години от анонсирането на строежа, а така и не се направи първа копка.

Видяно 20 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.