BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на джаги футбол – вече са налични първите маркети и турнири

0
залози на джаги футбол
Залозите на джаги футбол на маса вече са факт.

В днешно време, феновете на спортните залози имат възможността да избират от дълъг списък с налични опции за игра. Дори и водещите онлайн букмейкъри у нас разполагат с поне 20 различни дисциплини, за които предоставят събития с маркети за залог. От тази година в портфолиото на световните букмейкъри вече се появи и още един нов спорт, за който сайтовете за залози ще предлагат пазари. Става дума за добре познатите ни джаги – масите, на които много хора често се забавляват, въртейки ръчките с футболните играчи, търсейки попадение в противниковата врата. Залозите на джаги футбол вече са факт и съвсем скоро те могат да станат част от списъка със спортове на водещите букмейкъри онлайн.


Как се появиха залозите на джаги?

Сред най-нашумелите спортове в сайтовете на онлайн букмейкърите напоследък са така наречените eSports. Други по-нестандартни спортове, за които все пак се приемат залози, включват банди, скуош, кърлинг и песапало. Те са популярни в конкретни държави, на други места обаче не са. Колкото до джагите, те са на почит сред всички фенове на забавленията с приятели, така че определено ще привлекат вниманието. Също както и видео игрите се превърнаха в официален спорт, създавайки eSports индустрията, така и джагите вече ще станат по-атрактивни за професионални играчи.

Самата идея за създаването на подобен тип залози идва от Digitain – разработчик на платформа за залози на спортни събития. Компанията, съвместно с Федерацията по Футбол на Маса на Армения, направи възможно поставянето на залози на джаги футбол. Освен всичко, опциите за залози ще включват не само пазари преди мач, но и маркети по време на събитията, на живо.

Идеята на провайдъра е организаторите на турнира по футбол на маса да съставят седмични състезания с общо около 400 събития. Те ще се провеждат ежедневно и през 15 минути ще започват нови мачове, като същевременно ще се играят по няколко срещи паралелно. Digitain ще осигури необходимите студия за провеждането на всички срещи.

В допълнение на всички положителни черти на новата възможност за залози, от компанията са подготвили и опцията за пряко предаване на всички срещи. Това ще става с поставяне на камера за излъчване на живо над масата за игра на футбол. По този начин не само ще можете да залагате на джаги футбол, но и да гледате всички срещи на живо.


Какви опции за залози ще бъдат налични?

Решението на Digitain да създаде опция за залози на джаги е наистина революционно. По този начин още веднъж се затвърждава фактът, че игрите за забавление от живота на всеки един от нас могат да се превърнат в професионално направление с опции за прогнози. От компанията обещават над 60 маркета за залог на джаги футбол събитията, като някои от тях са:

  • Краен резултат от събитието
  • Общ брой голове
  • Хендикап резултат
  • Точен резултат
  • Първи до 3 или 5 гола
  • Общо за играч/отбор

Опитът на разработчика в хазартната индустрия ще му даде възможност бързо и точно да съставя коефициентите за всяка една опция за залог. Колкото до тях, те определено ще бъдат високи и задоволителни за всеки един сериозен залагащ.


Кога да очакваме джаги футбол залози в България?

За да се случи това, провайдърите, които доставят софтуера за спортни залагания у нас, ще трябва да внедрят джаги футбол събитията в своите платформи. Чак тогава те могат да бъдат достъпни за родните потребители. Разбира се, този спорт все още е на изключително ранен етап от развитието си, но има потенциала да се нареди поне в топ 20 на популярните дисциплини, с което да бъде част от всеки сериозен сайт за залози.

Джаги футболът все още не е развит на професионално ниво във всички държави, но след като арменската федерация прави тази стъпка, очакваме да я последват и други. Мястото на джагите в света на онлайн залозите ще накара доста хора да се ориентират професионално в тази насока и това ще засили интереса на все повече букмейкъри към интегрирането на събитията по сайтовете си.

Видяно 71 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.