BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Заловиха играч от НБА със сериозно количество марихуана

0
вашингтон уизардс нба

Крилото на Шарлът Хорнетс Монтрезл Харъл е бил задържан в щата Кентъки с повече от един килограм канабис, съобщават медиите в САЩ. 28-годишният баскетболист, който през 2020-та бе обявен за най-добър шести играч, е бил спрян от властите заради силен аромат на марихуана, а при обиск на превозното му средство полицаите са намерили 1.3 кг марихуана.

Срещу играча има три обвинения, а максималната присъда, която го грози е пет години в затвора. В доклада си полицаят, който е спрял Херъл е описал, че баскетболистът първоначално е предал доброволно малко количество от канабиса, но в последствие са открити и останалите пакети.

Към този момент от Шарлът Хорнетс все още не са дали официално изявление по случая, но се очаква такова до края на деня. Медиите зад океана прогнозират, че договорът на Херъл с отбора на Майкъл Джордан ще бъде анулиран.

Видяно 14 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.