Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Задава се реванш между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър

0
флойд мейуедър конър макгрегър

Един от най-легендарните боксьори на 21-ви век Флойд Мейуедър изнанедващо обяви по-рано днес, че преговорите за реванш между него и Конър Макгрегър са на финалната права. Боксьорът и звездата на UFC се биха през август 2017-та в мач по правилата на бокса, който бе спечелен от американеца. Събитието счупи всички рекорди за гледаемост, а двамата бойци си поделиха хонорар от сорта на $400 милиона, като Флойд прибра малко под 300 милиона щатски долара.

Въпреки че реванш между двамата едва ли ще бъде проследен с чак такъв интерес, Флойд сподели, че вторият им мач ще се проведе през следващата година.

„Все още не знам дали ще бъде демонстративен или истински мач. Обсъждаме и двата варианта, но моето предпочитание е демонстративен двубой“, каза американецът.

„С хора като Конър Макгрегър и въобще хора, които не удрят достатъчно силно, предпочитам да се поставям в позиция, в която не бих могъл да бъда наранен“, добави още Мейуедър.

Конър Макгрегър не се е бил от лятото на 2021-ва, когато загуби за втори пореден път от Дъстин Порие.

Видяно 13 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.