Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Задава се четвърта битка между Фюри и Уайлдър

0
Фюри-Уайлдър

Четвърти двубой между двама от титаните на бокса в тежка категория може да се състои скоро. Дионтей Уайлдър, който е известен с най-силния удар в дивизията, и шампиона на WBC Тайсън Фюри може отново да спорят за колана.

Това ще се случи, ако американецът успее да победи Роберт Хелениус и Анди Руис. Срещата между Уайлдър и Хелениус бе обявена за елиминаторна, а спечелилият се изправя срещу мексиканеца. Който пък победи в тази среща ще се изправи в мач за титлата, която е притежание на Фюри.

Бронзовия бомбардир и Циганския крал се срещнаха три пъти до този момент. Американецът бе притежател на титлата, а първата среща помежду им завърши с равенство. Последваха две победи с нокаут на Фюри и титлата стана негово притежание.

„Руис – Ортис е официален елиминатор за титлата. Победителят отива във финалния елиминатор срещу Уайлдър или Хелениус“, обявиха от WBC.

Видяно 14 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.