Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

За националите добро или нищо, по-често второто

0
България национали
Lap.bg

Националният отбор на България има два съдбоносни мача. От тях не зависи класирането ни за голям форум, а запазването на честта на родния футбол.

Вече сме толкова зле, че при всичко по-различно от две победи ще изпаднем в пета урна! За жребия за ЕВРО 2024 ще бъдем редом с най-слабите тимове от групите с по 5 отбора (има и такива с 6). Не е ясно дали хората в ръководството на БФС си дават сметка, че сме на ниво Гибралтар и Лихтенщайн.

С едните наскоро завършихме наравно и сега имаме шанс за поправка като домакини. Мачът е в петък (23 септември) от 21:45 часа в Разград. И докато тази победа изглежда почти сигурна, другата е много по-малко вероятна. Три дни по-късно от същия час започва гостуването ни на Северна Македония.

Първият мач завърши наравно 1:1 и може да се каже, че съседите ни изпуснаха. Сега ще са пределно мотивирани у дома да вземат трите точки и да ни пратят да берем срам в пета урна. В началото на века бяхме във втора и пак се класирахме само за един голям форум, така че вече на всички става ясно какви са шансовете да играем на Европейско или Световното първенство.

За националния отбор все повече се говори в минало време. Той е една болна тема и по-добре да замълчим, отколкото да човъркаме в раната. Срещу БФС текстове колкото и да се пишат, все ще е малко. Този път обаче няма да им правим кефа. Резултатите говорят достатъчно. 

Видяно 18 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.