Юнайтед чака Роналдо, той не идва

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Кристиано Роналдо не започна тренировки с Манчестър Юнайтед, както се очакваше. Той и други футболисти бяха получили по-дълга почивка от Ерик тен Хаг заради ангажиментите към националните отбори и трябваше да се явят днес на базата на клуба и да се присъединят към подготовката на отбора.

Роналдо обаче не дойде, като е посочил семейни причини за своето отсъствие, които са били уважени от клубното ръководство. Тази новина идва в потвърждение на появилите се информации, че порутгалецът е настоял пред шефоете да бъде продаден, ако пристигне подходяща оферта за него.

Роналдо иска да напусне, за да играе за 20-и пореден сезон в Шампионска лига, а освен това е и разочарован от слабата активност на „червените дяволи“ на трансферния пазар и смята, че в този си вид Юнайтед не е в състояние да се бори за трофеи.

Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.