Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Йомов смени версията, призна че е присъствал на стрелбата

0
Георги Йомов
Снимка: lap.bg

Играчът на ЦСКА Георги Йомов е признал пред органите на реда, че е присъствал на стрелбата, която се е разиграла в късните часове на неделя на бензиностанция на южната дъга на София. Първоначално футболистът отрече да има нещо общо, но по-късно е дал показания и е споделил, че е бил на мястото, кгоато са произведени изстрелите.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава се е обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Няма представа къде са брат му и баща му.

36-годишният И.И е прострелян в двете бедра, като единият куршум е излязъл. Той е опериран по спешност във ВМА и е контактен. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са свидетели и са прегледани камерите на бензиностанцията.

Видяно 66 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.