Ясен Петров: Нямаме никакво оправдание

0
ясен петров българия
Снимка: lap.bg

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ясен Петров сподели, че нищо от това, което е било планирано преди срещата с Литва, е сработило. По-рано днес националите ни отстъпиха с 3:1 при гостуването си във Вилнюс, а играта на националите ни бе меко казано слаба.

„Всичко, което бяхме планирани преди двубоя, се провали. Бяхме наясно как ще играе Литва, но не бяхме достатъчно концентрирани. Нямаме оправдания. Имахме положения за гол, но не успяхме да ги реализираме. Успяхме да се върнем обратно в мача, но за 2 минути изпуснахме всичко.

„Съжалявам за загубата, но сме тръгнали да подмладяваме отбора и такива грешки се случват. Няма да се отправдаваме с терена. Липсва ни постоянството.

„Не намерихме правилните ходове. Опитахме на полувремето да коригираме каквото можем. В защита обаче не се получи. Допуснахме три много леки гола. За следващия мач ще направим ротации“, добави Петров.

Във вторник (12.10) националите посрещат Северна Ирландия в София, а бранителят Валентин Антов няма да е на разположение заради натрупани жълти картони.

Видяно 11 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач